5 Suplimente pentru depresie

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
 • 238
 • 1
 • 1
 •  
  240
  Shares

Depresia poate fi dificila de gestionat in mod eficient, chiar si atunci cand primiti ajutor de la profesionisti.

In continuare, gasiti suplimente pentru depresie ce pot sprijini starea de spirit si amelioreaza simptomele dureroase de depresie. Despres depresie puteti citit mmai multe in acest articol Depresie – cauze, simptome, diagnostic si tratament

Cuprins

Suplimente pentru depresie

Vitamina D

Vitamina D este una dintre suplimente pentru depresie care sunt recomendate. Organismul sintetizeaza vitamina D in mod natural. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de lumina soarelui. Niveluri scazute din aceasta vitamina sunt puternic asociate cu tulburari de dispozitie, inclusiv depresie. Multe persoane ce sufera de depresie, raporteaza o imbunatatire in diverse aspecte ale starii lor atunci cand iau suplimente de vitamina D, inclusiv starea de spirit mai buna, memorie mai buna, si mai putine probleme cu concentrarea.

Acetil-L-carnitina

Cunoscut sub numele ALC, acetil-L-carnitina a fost popular pentru multi ani printre culturisti si sportivi pentru rolul sau in sprijinirea tesutului muscular si producerea de energie in organism. Cercetarile recente sugereaza ca acetil-L-carnitina poate oferi, de asemenea, ajutor in depresie, imbunatatind atat starea de spirit scazuta si problemele cognitive ce experienteaza suferinzii. Acesta poate ajuta, de asemenea, unele persoane care se simt obositi.

Vitamina B

Exista mai multe forme de vitamina B, care pot ajuta in lupta cu anxietatea si depresia. Vitaminele B6, acid folic si vitamina B12, in special, pot fi de ajutor. O lipsa de vitamine B in dieta cuiva, poate exacerba unele dintre simptomele asociate cu depresia, inclusiv oboseala, asa ca suferinzii pot lua un supliment de B complex.

Omega 3, 6 si 9

Omega-3, -6 si -9 sunt acizi grasi care se gasesc in mod natural in oua, peste, unele seminte si cereale. Sunt benefici inclusiv creierului si nervilor. Suplimentul cum ar fi uleiul de peste poate ajuta cu starea de spirit scazuta, si poate reduce, de asemenea, durerile care insotesc uneori depresia.

Magneziul

Magneziul este un mineral important care in dietele mai putin echilibrate poate lipsi. El este puternic implicat in starea de spirit si cognitiva. Suplimentul de magneziu poate ajuta uneori in depresie, mai ales in cazurile in care bolnavul se confrunta cu probleme cu memorie si de concentrare.

In timp ce suplimentele pot fi foarte utile, trebuie sa discutati intotdeauna cu un medic calificat inainte de a incepe sa luati orice supliment nou sau ierburi. In plus, suplimentele nu ar trebui sa fie singurul tratament ce urmati. Depresia este o afectiune grava; Daca va confruntati cu simptome, este important sa se obtineti sfaturi medicale.

(Visited 1.865 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
 • 238
 • 1
 • 1
 •  
  240
  Shares

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!