Remediu natural pentru ciuperca unghiilor

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Ciuperca unghiilor este una dintre cele mai comune boli atat pentru barbati cat si pentru femei. Ele pot aparea din cauze diferite, cum ar fi expunerea continua la un mediu umed si cald, pantofi “transpirat”, igiena precara sau un sistem imunitar scazut.

Cand vine vorba de tratarea ciuperca unghiilor multi oameni apeleaza la medicamentele gasite in farmacii. De obicei, tratarea unei unghii necesita timp si o multime de bani. Din
fericire, exista remedii naturale, care sunt in mod evident, sunt mai putin costisitoare si care va va ajuta sa tratati ciuperca unghiilor eficient in 1-2 luni.

care for beautiful woman legs

Aflati aici pe baza unui astfel de tratament simplu si eficient cu un ingredient uimitor, care este de bicarbonatul de sodiu.

Pentru a face acest remediu natural aveti nevoie de urmatoarele:

  • ½ cana bicarbonate de sodiu;
  • 4 cani de apa calda;
  • ½ ceasca sare Epsom;
  • ¼ cana peroxid de sodiu (optional);
  • ¼ ceasca otet alb.

Se combina toate ingredientele de mai sus. Mai  intai se inmoaie timp de cateva minute in otet unghiile cu probleme. Apoi, cu un tampon de bumbac, se aplica amestecul pe baza de bicarbonat de sodiu pe unghie si se acopera cu un bandaj. Se repeta procedura de la fiecare 10 ore timp de 1 luna.

Dupa 1 luna, in cazul in care tratamentul este urmat in mod corespunzator, veti scapa de ciuperca unghiilor pentru totdeauna.

Sursa: http://hotwomentips.com/

(Visited 735 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!