Sondaj: Majoritatea femeilor nu sunt multumite de viata lor sexuala

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Femeile sunt tot timpul indemnate sa prioritizeze sanatatea lor si toate aspectele legate de aceasta. Aceasta incluzand si sanatatea sexuala

Conform unui studiu recent, 80% dintre femei pun sanatatea pe ultimul loc, pe primele locuri fiind copiii lor, sotii si chiar animale de companie, iar 62% dintre femei au recunoscut nu sunt multumiti de viata lor sexuala.

Satisfactia sexuala, in ciuda ceea ce unii ar putea crede, este parte din sanatate in ansamblu, mergand dincolo de beneficiile sexului care sunt evidente. Sexul poate stimula imunitatea si starea de spirit si reduce nivelul de stres. Cand se ajunge la un orgasm cresc beneficiile sexului chiar mai mult, datorita eliberarii oxitocinei si endorfinei. Acesti hormoni contribuie la relaxare, caldura si apropiere, precum ajuta in lupta cu depresia.

Lectura suplimentara 14 motive sanatoase pentru a face zilnic sex

Cu toate aceste beneficii mari aduse sanatatii, 41% dintre femei sustin ca au intotdeauna un orgasm in timpul activitatilor sexuale. Dar se pare ca ei insisi sunt in mare parte responsabile pentru satisfactia sexuala si de a ajunge la punctul culminant, nu partenerii lor.

Iata o statistica:

62% dintre femei au orgasm in timpul masturbarii

34% dintre femei au orgasm in timpul sexului oral

27% dintre femei au orgasm in timpul actului sexual prin penetrare

26% dintre femei au orgasm in timpul atingeri genitale

Deci, care-i problema? Satisfactia sexuala nu este doar despre a avea un orgasm, este vorba despre apropierea si legatura cu partenerul. Si, potrivit sondajului, 60% dintre femei doresc mai mult actul sexual.

“Vestea buna este ca femeile doresc sa faca sex!” a declarat Nancy Berman, asistenta medicala specializata in asistenta medicala a femei de la The Millennium Medical Group, PC, divizia Michigan Healthcare Professionals. “Este important ca femeile sa asculte trupurile lor si sa discute cu medicul pentru a gasi solutii pentru problemele care stau la baza si care pot avea un impact asupra vietii sexuale.”

Adaugati la prioritatile dumneavoastra si sanatate sexuala, deasemenea asigurati-va ca puteti purta o discutie cu partenerul.

Sursa:

http://www.healthywomen.org/

(Visited 253 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!