Banda adeziva pentru indepartarea verucilor – acest tratament este sustinut de stiinta

Verucile sunt probleme estetice foarte enervante si neplacute. Negii sunt mici de crestere pe piele, cu aspect granulat care apar in mod obisnuit pe degetele de la maini si/sau picioare.

De obicei, verucile sunt rezultatul virusului sau sunt transmise prin atingere. Ele pot sa creasca intr-o forme diferite:

  • cresteri mici, cu aspect granulat carnoase
  • De culoarea pielii, alb, roz sau cafeniu
  • Aspra la atingere
  • Cu varfuri ascutite, negre, care de fapt sunt mici, vase de sange coagulate

 

remediu veruci

Banda adeziva pentru indepartarea verucilor

Acest remediu pe ca vi-l prezint este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru eliminarea verucilor. Ar trebui sa folositi banda adeziva argintie, iar acest tratament este rezultatul unor studii preliminare.

In timpul unui studiu la care au participat 61 de participanti cu veruci au fost expusi la crioterapie sau la tratament cu banda. In termen de 2 luni, 85% din participanti care au folosit banda adeziva au eliminat condiloamele, in timp ce 60% dintre participanti care au fost expusi la crioterapie cu eliminat negii.

Faceti urmatoarele: Aplicati banda adeziva argintie pe negi timp de sase zile. Apoi se inmoaie negi in apa si frecati usor pielea moarta cu o piatra ponce.

Nu aplicati banda adeziva timp de 12 ore, iar apoi se poate repeta procesul pana cand se eliminati negi.

“Tot ce ai nevoie este de rabdare. Aceasta metoda dureaza uneori mai mult timp “- explica Dr. Juilian Whitaker, director al Institutului Wellness Whitaker.

Pentru a reduce riscul de a dezvolta negi:

  • Incercati sa nu primiti veruci de la alte persoane infectate
  • Eviscerarea poate raspandi virusul. Evitati eviscerarea negilor
  • Nu folositi niciodata aceeasi piatra ponce
  • Niciodata nu muscati negii

Nota: Consultati-va cu medicul dumneavoastra daca verucile au unele modificari ale culorii sau se raspandesc sau reapar si nu sunteti chiar sigur daca aceste cresteri sunt negi.

Sursa: http://www.lifehealthandfood.com/

(Visited 423 times, 1 visits today)
Similar posts
  • Veruci pe mana: Cauze si remedii Verucile pe maini sunt cauzate de o infectie virala care afecteaza stratul superior al pielii. Verucile pot aparea pe orice zona a corpului, dar sunt de obicei gasite pe maini, fata, gat si picioare. Infectia care cauzeaza negii vine de la 100 de diferite tipuri de papilomavirus uman (HPV) si poate ajunge in piele printr-o [...]
  • 10 remedii naturale pentru condiloame Verucile sunt una dintre problemele de piele cele mai enervante. Acestea sunt cauzate de virusul papiloma uman (HPV) si, desi acestea sunt, in general inofensive, aspectul lor este foarte neplacut. Zonele cele mai adesea afectate de veruci sunt sanii, axile, gat, pleoape, maini si picioare. Verucile rareori cauzeaza durere, dar ele sunt extrem de contagioase, contactul [...]

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Recomand

Cele mai citite articole

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.