7 Avantaje ale consumului de cafea verde

 • 52
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  52
  Shares

Inainte de a fi prajita, boabele de cafea sunt de culoare verde. Multi oameni spun ca boabele de cafea verde nu au un gust bun. Cu toate acestea, ei vin cu numeroase beneficii pentru sanatate. Prin urmare, este foarte recomandat sa consumati cafea verde.

Reduce riscul de cancer

Boabele de cafea verde sunt pline cu antioxidanti, iar cel mai puternic este acidul clorogenic. Antioxidantii au capacitatea de a lupta impotriva radicalilor liberi care pot afecta celulele care cauzeaza cancer. Asa ca, daca doriti sa redeti la minimum riscul de a avea cancer, ar trebui sa adaugati boabe de cafea verde la lista de alimente.

Ajuta sa slabesti

Din cauza acidului clorogenic, boabele de cafea verde pot ajuta sa pierdeti din greutatea nedorita. Unele persoane supraponderale au participat la un studiu si au trebuit sa consume cafea verde timp de 22 de saptamani. Dupa ce au trecut aceste saptamani, au pierdut 8kg. Din acest motiv, oamenii care au incercat totul (sportul in mod regulat si o alimentatie sanatoasa) pentru a slabii, au inceput consumul de boabe de cafea verde.

Poate preveni diabetul

Acidul clorogenic se gaseste numai boabele de cafea. Pe langa reducerea riscului de cancer si de a ajuta sa slabiti, acest antioxidant poate preveni dezvoltarea diabetului zaharat, deoarece poate controla nivelul de zahar din sange. Mai mult decat atat, in cazul in care aveti pre-diabet sau suferiti de diabet, puteti consuma extract din aceste boabe de deoarece aceasta pot ajuta sa mentineti nivelurile de zahar din sange la un nivel optim.

Stimuleaza functionarea creierului

Cafeau verde este esentiala pentru producerea de BDNF, derivat din creier factorul neurotrofic. Acesti factori neurotrofici sunt necesari pentru comportamentul nostru, memorie si invatare. In plus, la o persoana care are un scazut BDNF poate suferi de depresie, boala Parkinson, Alzheimer sau dementa.

Detoxifiaza organismul

Toxinele sunt o parte a corpului nostru, dar, in general, acestea sunt eliminate in mod natural. Dar, daca doriti sa imbunatatiti procesul de eliminare a acestor substante, ar trebui sa consumati boabe de cafea verde. Extractul contine transferaza glutationa, care poate accelera procesul de eliminare a toxinelor.

Scade tensiunea arteriala

Un studiu realizat in 2005, facut pe oameni cu hipertensiune arteriala au aratat ca au avut tensiunii arteriale mai mici, dupa ce au consumat boabe de cafea verde timp de 4 saptamani. Este cunoscut faptul ca cafeaua poate controla tensiunea arteriala, dar boabele de cafea verde, care nu sunt prajite au unele proprietati speciale, care pot scadea tensiunea arteriala. Daca aveti o tensiune arteriala normala, nu veti suferi un accident vascular cerebral, atac de cord sau boli de inima.

Cafeau verde reduce semnele de imbatranire

Multi oameni folosesc boabe de cafea verde, cu scopul de a reduce semnele timpurii ale imbatranirii. Deoarece ei contin antioxidanti ce sfideaza varsta, boabele de cafea verde au puterea de a elimina moleculele care cauzeaza semnele de imbatranire. Puteti fi sigur, boabele de cafea verde au puteri miraculoase, deoarece acestea pot preveni cancerul, diabetul, ele pot ajuta sa slabiti, si ei fac fata sa arate mai tanara.

(Visited 178 times, 1 visits today)

 • 52
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  52
  Shares

Related posts

Leave a Comment