Suferi de artrita si ai dureri articulare? Iata ce sa poti face!

In Romania, peste 200.000 de persoane sufera de un anumit tip de artrita.

Artrita reumatoida este o boala cronica inflamatorie care provoaca durere si rigiditate articulara ceea ce duce la afectarea functiei mainii si dificultatea a face activitatile de zi cu zi. Ea afecteaza de obicei mucoasa articulatiilor mai mici, cum ar fi degetele de la maini si picioare.

dureri articulare

Nu exista nici un tratament cunoscut pentru artrita reumatoida. Cu toate acestea, existe multe medicamente si remedii naturale ce pot usura simptomele si sa ofere ajutor.

Comprese calde si reci

Compresa fierbinte va reduce durerea prin relaxarea muschilor si a articulatiilor, iar compresa rece va reduce durerea, umflarea articulatiilor si inflamatia.

  • Se pune compresa fierbinte pe zona afectata timp de aproximativ 3 minute. Scoateti-l si puneti imediat compresa rece timp de aproximativ 1 minut.
  • Se repeta procedeul de la 15 la 20 de minute, de cateva ori pe zi, pana cand veti obtine de rezultate.

Nota : Nu trebuie sa utilizati terapie rece daca aveti probleme circulatorii.

Manusi impotriva artritei

Aceste manusi sunt concepute pentru a reduce durerea si umflarea si de a creste mobilitatea mainii.

Ghimbir

Uleiul de ghimbir, atunci cand este aplicat pe zona afectata, in mod regulat, poate reduce durerea, inflamatia si rigiditate.

Usturoi

Usturoiul are proprietati anti-inflamatorii puternice si este foarte util pentru combaterea durerii artritei si umflarea.

Mancati 2 pana la 3 catei de usturoi cruzi de zi cu zi, pe stomacul gol, pentru a preveni inflamatia. Pentru a ameliora durerea si inflamatia, va puteti masa zona afectata cu ulei de usturoi.

(Visited 128 times, 1 visits today)
Similar posts
  • Coaja de lamaie va poate scapa de dur... Acest articol va dezvalui cum coaja de lamaie poate trata in mod eficient diverse probleme de sanatate, inclusiv dureri articulare cronice. Lamaile sunt una dintre cele mai benefice fructe, iar acestea sunt incluse in diverse tratamente ale conditiilor de sanatate. Este una dintre cele mai vechi plante cultivate in intreaga lume, iar consumul lor duce la [...]

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Recomand

Cele mai citite articole