Remediu natural pentru detoxifierea ficatului

Ficatul este un organ foarte important, deoarece este responsabil pentru sintetizarea proteinelor si curatare a sangelui, precum si eliminarea toxinelor.

Mai mult decat atat, acesta este singurul organ al corpului care poate fi restaurata complet dupa ce a fost taiat.

Avand in vedere ca este de o importanta cruciala pentru sanatatea intregului organism, trebuie sa avem grija pentru sanatatea ficatului. Cea mai comuna problema cu ficatul este ficatul gras. Alte boli mai periculoase care pot ataca ficatul este cunoscut sub numele de ciroza hepatica, hepatita A, B si C si cunoscut sub numele de hepatita toxica.

 

Cu toate acestea, exista modalitati complet naturale pentru a curata ficatul si restabilirea functiei sale puternice. Acest articol arata un mod de a curata in doar doua zile, numai prin utilizarea de apa si stafide in fiecare dimineata.

stafide

Procedura

 

  1. Dimineata, fierbeti 150 ml apa.
  2. 50 g de stafide turnati-le peste apa fiarta, apoi le acoperiti.
  3. Peste aproximativ 10 – 15 minute, clatiti bine stafidele in apa de la robinet.
  4. Fierbeti 100 ml apa plata si lasati-o apoi sa se raceasca si sa stea la temperatura camerei.
  5. Stafidele spalate in prealabil se pun intr-un recipient si se stoarna peste ele apa plata ce a fost fiarta si apoi racita.
  6. Stafidele se lasa sa stea in acea apa timp de o zi, acoperit complet.
  7. Dimineata, pe stomacul gol, consumati apa in care au fost tinute stafidele respective si dupa  10 minute, le si mancati.

 

Veti incepe sa observati efectele prima data dupa doua zile. Cu toate acestea, este recomandabil sa efectueati procedura de curatare o saptamana.

 

Mai mult decat atat, ar trebui sa evitati consumul de alimente grase sau alcool in timpul tratamentului.

(Visited 92 times, 1 visits today)
Similar posts
  • Hepatita virala: Simptome, diagnostic... Mai multe tipuri distincte de virusi pot infecta ficatul, cauzand inflamatie care se numeste hepatita. Cea mai raspandita dintre acestea sunt hepatita A, B si C. Experti de la UCSF Medical Center ofera cele mai avansate proceduri de diagnostic si tratament pentru pacientii cu toate formele de hepatita virala. In cazul in care starea progreseaza, duce la leziuni hepatice sau [...]

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Recomand

Cele mai citite articole