Papadia remediu impotriva cancerului, hepatitei, boli de ficat, rinichi, stomac … Iata cum sa-l pregatiti

  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    3
    Shares

Papadia este o planta cunoscuta pentru efectele puternic diuretice pe care le ofera. Cu toate acestea, aceasta planta aduce cateva alte beneficii pentru sanatate care s- au dovedit a fi destul de utile pentru multi barbati si femei. Asa ca, papadia poate sprijini, de asemenea, detoxifiera ficatului, si scaderea nivelului de colesterol, ajuta persoanele alergice si chiar si medicii il recomanda ca un supliment la dieta femeilor in post – menopauza si femeile gravide.

Aprilie si mai sunt perioada perfecta a anului pentru a culege papadii. Gasiti un loc care este departe de zonele urbane pentru recoltarea papadiei.

Asigurati-va ca culegeti intreaga planta nu doar florile, deoarece fiecare parte a acestei plante este de ajutor.

De exemplu, frunzele de papadie sunt folosite pentru a face salate. S-a dovedeit ca aceste Frunze au un gust uimitor, atunci cand acestea sunt combinati cu cartofi si / sau oua fierte. Aceasta combinatie are mai multe substante nutritive ca rosiile sau spanacul.

De asemenea, este bine sa mentionam ca papadiile sunt pline cu caroten, comparativ cu morcovii si contine multe alte minerale si vitamine.

Tulpin de papadie sustine activitatea vezicii biliare, stabilizeaza metabolismul si curata stomacul si sange. Oamenii in trecut au folosit tulpini de papadie in cazuri de diabet zaharat si laptele gasit in tulpini este utilizat pentru eliminarea negilor. Chiar daca multi oameni cred ca laptele este toxic la papadie si daunator, ele sunt gresite – acest “lapte” este foarte benefic.

De asemenea, puteti utiliza flori de papadie pentru a face sirop. Acest sirop detoxifica sangele si imbunatateste digestia. De asemenea , ea ajuta tusea. Deci ce mai asteptati? Iesiti afara si culegeti niste papadii.

Ceai din floare de papadie

Alege niste papadii si lasati-le in aer pana cand se usuca. Se prepara ceai din flori uscate de papadie si o consumati in timp ce este in stare proaspata. Adaugati miere, deoarece in acest fel veti stimula proprietatile medicinale ale acestui ceai natural. Se toarna miere atunci cand ceaiul nu este atat de fierbinte. In plus, folositi o lingura de lemn in loc de o lingura de plastic sau metal.

Papadie lupta impotriva diferitelor tipuri de cancer

Proprietatile medicinale ale papadiei au fost confirmate de mai multe studii stiintifice. Un studiu recent a aratat ca radacina acestei plante poate vindeca cancerul de fapt. Cu scopul de a utiliza radacina papadiei pentru acest scop , trebuie sa fim siguri ca radacina este complet uscata. Inaintea procesului de uscare, radacina de papadie trebuie sa fie curatata si taiate in bucati mici cu dimensiuni egale. In continuare, radacina papadie trebuie lasata la aer curat.

Pur si simplu raspandirea bucati din aceasta radacina pe o suprafata curata intr-un loc uscat, relativ inchis, cu o mare circulatie a aerului. Ar trebui sa se usuce radacina intre 3 si 4 zile. In cazul in care radacina se simte fragila atunci cand il atingi, atunci a devenit complet uscat. Puteti pastra radacinile de papadie uscate intr-un borcan timp de un an, iar acest remediu natural va avea in continuare proprietatile sale unice.

Radacina de papdie detoxifica vezica biliara, ficatul, rinichii si sistemul limfatic. In plus, multi oameni se bazeaza pe aceasta radacina, atunci cand acestea au diferite probleme de sanatate, cum ar fi constipatie sau care doresc sa elimine edem si acnee. Exista dovezi care arata ca radacina de papadie este de ajutor in caz de reumatism, artrita, litiaza biliara, hepatita, etc.

Radacina de papadie asigura efecte pozitive in sanatatea femeilor. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand vine vorba de tratamentul si prevenirea bolilor legate de sani, cum ar fi cancerul de san, chisturi, diferite tumori si probleme cu laptele matern si alaptarea.

Instructiuni:

Se iau 60 de grame de radacina de papadie proaspata si 30 de grame de radacina de papadie uscata si se amesteca bine. Se prepara un ceai cu 500 ml apa. Asteptati pana cand amestecul incepe sa fiarba, se acopera oala si se fierbe timp de aproximativ 20 de minute. Odata ce ati terminat, se strecoara amestecul si se consuma trei cani din aceasta solutie pe zi.

Sursa: http://www.healthandlovepage.com/

(Visited 413 times, 1 visits today)

  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    3
    Shares

Related posts

Leave a Comment