Aceasta masca ofera cea mai buna protectie impotriva infectiei OMICRON

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Mastile N95 standard din SUA si mastile etichetate FFP2 si KN95 sau KF94 ofera cel mai inalt grad de protectie impotriva versiunii OMICRON dominante a coronavirusului, potrivit unui studiu al Centrului pentru Controlul Bolilor din SUA.

Mastile N95 realizate conform standardului SUA ofera cea mai buna protectie impotriva versiunii omicron dominante a coronavirusului, despre care se spune ca poate filtra 95% din particulele din aer mai mici de 3 microni, potrivit Centrului pentru Controlul Bolilor din SUA (CDC).

Mastile marcate FFP2 si KN95 sau KF94 ofera, de asemenea, o protectie foarte ridicata: aceleasi particule sunt filtrate cu o eficienta de 94%.

Eficacitatea mastilor se datoreaza faptului ca acestea contin mai multe straturi de polipropilena si se potrivesc perfect pe fata atunci cand sunt purtate corespunzator.

Cu toate acestea, nu este recomandata purtarea mastilor cu orificiu de expiratie, deoarece elibereaza aer nefiltrat in mediu.

CDC sugereaza ca aceste masti pot fi purtate o singura data, dar au mentionat si ca, daca cineva le poate folosi de mai multe ori, inlocuiti-le cu una noua dupa pana la cinci ori.

In ceea ce priveste mastile medicale si de tesut, s-a remarcat ca, cu cat sunt mai stranse atunci cand sunt utilizate, cu atat este mai buna protectia impotriva virusilor si a adaugat ca utilizarea combinata a mastilor textile si a mastilor medicale cu 3 straturi este mult mai eficienta, deci daca N95, FFP2 nu este tip disponibil, KN95 sau KF94, atunci o combinatie a acestor doua poate fi folosita cu mare eficienta, conform Reuters.

Despre simptome OMCRON poti citi mai multe aici Care sunt simptomele infectiei OMICRON

(Visited 132 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!