Mancatul cu degetele este mult mai sanatos!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
  •  
  •  
  •  
  •  

Ei bine, cu totii stim ca mancatul cu tacamuri este un lucru manierat, dar nu este intotdeauna cea mai sanatoasa si mai recomandata alternativa.

 

Mancarea nepoliticosa cu mainile si linsul degetelor, poate fi mai sanatos si mai util in anumite situatii, si poate impiedica, de asemenea de anumite boli.

Mancatul cu degetele este mult mai sănătos

Ajuta in prevenirea diabetului de tip 2

Persoanele care servesc masa cu tacamuri, mananca mult mai repede si datorita acestui fapt au sanse de a suferi de diabet zaharat de tip 2. Deci, este evident ca este mai bine sa manancati “nepoliticos “ori de cate ori este posibil.

 

Imbunatateste digestia

Este foarte bine ca va spalati-va pe maini inainte dea a manca, pentru a scapa de toate bacteriile daunatoare, dar, asa numiti bacterii “utile” raman pe ele, care pot fi o solutie pentru cei nocivi din organism si sunt bune pentru a fi consumate, in timp ce manancam cu degetele.

 

Intre timp, creierul primeste semnale de la nervul din mana, despre tipul de aliment, daca este cald sau rece, solid sau moale, asa ca pregateste organele digestive pentru ea.

 

Previne supraalimentarea

Sunt oameni cu mainile mai mici, deci o sa manance mai putin. Aceasta problema poate fi rezolvata usor la copii, in cazul in care parintii lor le permite sa manance cu mainile lor.

 

Cel mai sigur mod de a ramane in forma.

 

Cei care mananca in timp ce fac si altceva, mananca mai mult, decat cei care pur si simplu stau la masa si mananca doar.

 

Cand manancati cu ambele maini, nu mai puteti face nimic altceva, deoarece acestea sunt unse sau ocupate. In acest fel, va concentrati doar la masa si la procesul de a manca, astfel puteti observat cat de mult ati mancat si timpul cand este cazul sa va opriti.

 

(Visited 250 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!