Poti scapa de dureri cu folie de aluminiu! Bizar, dar functioneaza

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Stiai ca poti folosi folie de aluminiu de uz casnic nu doar in bucatarie (pentru coacere, ambalare alimente)? De asemenea, este excelent pentru reducerea durerii in diferite parti ale corpului.

Daca ai dureri de gat, spate, umar, genunchi, incearca acest remediu cu folie de aluminiu. Dupa un timp, durerea dispare. Dar poti chiar sa tratezi chiar si racelile cu el.

Acest tip de tratament a fost practicat de multa vreme de medicii naturisti chinezi si rusi si chiar era cunoscut celebrului psihoterapeut Wilhelm Reich (un student al lui Freudt). In China, aceasta metoda interesanta, aparent bizara, de inalta eficienta este inca utilizata astazi, 80% dintre pacientii tratati se amelioreaza, potrivit goodmorningcenter.com

Cum se foloseste folia de aluminiu pentru durere

Luati o folie de aluminiu obisnuita, asezati-o pe partea dureroasa a corpului si fixati-o ferm (puneti mai multe straturi pe ea si fixati-o, legati-o cu o banda.) Tratamentul cu folie de aluminiu este bun pentru toate tipurile de dureri, inclusiv gat (osteocondroza gatului), spate, brate, picioare, articulatii, sciatica, artrita reumatoida, si poate fi folosit pentru calcaiele dureroase.

Dar daca asta nu ar fi suficient, va vindeca, de asemenea, locul inciziei postoperatorii mai repede si se pot obtine rezultate bune in tratarea gutei.

Vindecatorii chinezi recomanda terapia cu folie de aluminiu timp de 10-12 zile. „Infasurati” partea dureroasa cu folie in fiecare zi si lasati-o sa actioneze peste noapte (Folositi o punga sau o esarfa sau o carpa pentru a fixa folia.) Dupa tratament, lasati o pauza pentru o saptamana sau doua si repetati tratamentul daca este necesar.

Folia de aluminiu are un puternic efect antiinflamator. Poate fi folosit si pentru tratarea cu succes a racelilor. In acest caz, picioarele tale ar trebui sa fie invelite in 5-7 straturi de folie de aluminiu si fixate cu sosete de bumbac sau cu o piesa de imbracaminte. Lasati-l sa actioneze o ora, apoi puneti-l din nou timp de o ora dupa doua ore. Apoi faceti din nou o pauza si puneti-l din nou timp de o ora a treia oara. Durata tratamentului este de o saptamana.

De ce este buna folia de aluminiu pentru durere?

Aluminiul are un efect antiinflamator, la fel cum un strat de argint este eficient impotriva bacteriilor, de exemplu.

– Pentru a restabili sanatatea, folosesc adesea un material special de structurare energetica precum folia de aluminiu. Exista celule stem specifice in corpul uman care comunica constant intre ele intr-un camp. Din mai multe motive, acest camp deformeaza si dauneaza „nutritiei” energetice a celulelor stem. Suprafata filmului, ca o lupa uriasa de focalizare, creste energia si permite interactiunile intre celulele perturbate. In plus, suprafata lucioasa a foliei impiedica patrunderea radiatiilor externe dizarmonice in corpul uman, spune omul de stiinta rus AV Skvortsov.

(Visited 1.707 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!