Daca utilizati oricare dintre aceste medicamente, nu mai folositi otet de mere

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Oamenii folosesc otet de mere pentru a trata ciuperca, obezitatea si alte probleme. Este extrem de important sa se cunoasca efectele secundare ale acestui ingredient, deoarece pot fi daunatoare in interactiune cu unele medicamente. In acest caz, nu folositi otet de mere.

Dovezile sugereaza ca otetul de mere te face sa te simti plin mai mult timp ajutand la slabit. Exista un studiu chinez care a constatat faptul ca un consum ridicat de otet de mere a crescut riscul de a dezvolta cancer esofagian cu 37%.

Daca il aplicati pe cale orala, proprietatile antibacteriene si antifungice va poate ajuta la oprirea dezvoltarii infectiei fungice. Unele studii au constatat ca otetul de mere poate scadea tensiunea arteriala, colesterolul rau si poate reduce riscurile de cancer.

Aceste medicamente reactioneaza la otetul de mere

Otetul de mere poate interactiona in mod ciudat cu unele medicamente, cauzand efecte secundare neplacute. Acest lucru se datoreaza ca otetul de mere scade nivelul de potasiu. Acestea sunt medicamentele care interactioneaza prost la otetul de mere:

Insulina

Este luat pentru a controla nivelul de zahar din sange de catre diabetici. Unii cercetatori au demonstrat ca otetul de mere poate ajuta la echilibrarea nivelurilor de zahar din sange, cu toate acestea, otetul de mere nu ar trebui sa fie luat de catre diabetici care utilizeaza deja insulina. In cazul in care acestea sunt utilizate simultan, apoi nivelurile de potasiu si de zahar din sange vor scadea in mod semnificativ.

Diureticele

Diuril, Lasix, Microzide si Thalitone sunt folosite pentru balonare si diaree. Potasiul este foarte important, deoarece mentine echilibrul apei in organism, prin urmare, in cazul in care folositi otet de mere se poate dezechilibra nivelul de potasiu si sodiu, si devineti deshidratat.

Digoxina

Acesta este comercializat de numele Lanoxin si este utilizat pentru tratarea problemelor cardiace. Otetul de mere poate impiedica organismul sa absoarba in mod corespunzator potasiu, prin urmare, deficientele pot creste efectele secundare ale Lanoxin, insusite cu simptome cum ar fi voma, diaree, modificari ale dispozitiei, tulburari de vedere si ameteli.

Sursa:  http://www.healthytipsworld.net/

(Visited 6.780 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!