Cum sa pregatiti cel mai puternic antibiotic (100% natural)

Acest remediu are proprietati foarte benefice datorita ingredientelor, cum ar fi mierea si turmeric (curcuma). Se numeste Amestecul de aur, pentru ca are o culoare aurie, este usor de preparat cu urmatoarele ingrediente:

– 1 lingura de turmeric
– 100 de grame de miere
– 2 linguri de otet de mere
– 1 lingurita de coaja rasa de lamaie
– un varf de cutit de piper negru

Se adauga turmeric, piper negru si otet de mere intr-un castron si se amesteca bine. Se adauga coaja de lamaie si la final, se adauga mierea. Amestecati bine pana cand obtineti un preparat omogen. Se transfera amestecul intr-un borcan de sticla si puneti-l in frigider.

 

antibiotic natural

 

Daca aveti o raceala sau o alta infectie in organism, in primele 2 zile trebuie sa mancati 1 lingurita la fiecare ora. Cea de a treia si a patra zi trebuie sa mancati 1 lingurita la fiecare doua ore. Dupa a patra zi, mancati o jumatate de lingurita de trei ori pe zi. Continuati acest tratament pana cand va scapa de simptome.

Pentru intarirea imunitatii si pentru imbunatatirea starii generale de sanatate, sa ia o lingura in fiecare zi. Consumati acest remediu dimineata, deoarece in acest fel veti beneficia pe deplin de efectele sale miraculoase.

Se pune remediul in gura si se astepte pana cand se topeste complet. Dupa inghitire, asteptati cateva minute inainte de a bea orice bautura. De asemenea, va puteti raspandi amestecul pe o bucata de paine si puteti manca la micul dejun. Puteti sa-l adaugati in ceai, dar asigurati-va ca ceaiul nu este fierbinte, deoarece amestecul va pierde proprietatile sale.

 

 

 

 

(Visited 88 times, 1 visits today)

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Recomand

Cele mai citite articole