Bicarbonatul de sodiu si lamaia, combinatia perfecta pentru sanatate

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Oamenii de stiinta au cerut pacientilor diagnosticati cu cancer sa ia dimineata pe stomacul gol, 2 lingurite de suc de lamaie cu jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu. De ce aceasta combinatie?

 

 

 

Lamaia s-a dovedit a avea efecte impotriva cancerului, antidepresive si combate formarea chisturilor, tumorilor si parazitilor interni, in timp ce bicarbonatul de sodiu ajuta la reglarea pH-ului in organism si previne astfel multiplicarea si raspandirea celulelor canceroase.

 

Studiile recente au aratat ca bicarbonatul de sodiu si lamaia inhiba tumoriile, iar sucul de lamaie distruge celulele cancerigene asociate cu nu mai putin de 12 tipuri de cancer.

 

In plus, lamaile au capacitatea de a preveni cresterea acestor celule periculoase si au un efect mai mare cu pana la 10 000 de ori decat medicamentul Adriamycin (administrat in asociere cu chimioterapia).

 

Spre deosebire de chimioterapie, lamaia si bicarbonat de sodiu nu au efecte secundare.

 

Cercetatorii spun ca daca mancati citrice, in special lamai, puteti preveni aparitia anumitor tipuri de cancer, mai ales daca aveti o predispozitie genetica. Daca adaugati bicarbonat de sodiu, nivelul pH-ului in organism se va normaliza, aciditatea va scadea si mediul de dezvoltare a celulelor canceroase va fi distrus.

 

Rezultatele sunt similare cu chimioterapia, dar lamaia si bicarbonat de sodiu nu au efecte secundare asupra corpului.

 

Important! Se beti dimineata pe stomacul gol, 2 lingurite de suc de lamaie cu o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu, dar asigurati – va sa alegeti lamai organice, deoarece lamaile cultivate cu produse chimice sau ingrasaminte nu sunt eficiente.

(Visited 2.845 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!