Bicarbonat de sodium cu lamaie – o combinatie cu potential ce vindeca cancerul

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Daca sunteti un sustinator al terapiei de alcalinizare, atunci acest tratament natural pentru cancer va rezona cu voi.

Testele in vitro au aratat ca celulele canceroase se dezvolta in medii acide si fara oxigen (anaerob). Primul care descrie corelatia dintre mediul acid si cresterea celulelor canceroase a fost Dr. Otto Warburg, care a primit Premiul Nobel pentru Fiziologie in 1931.

Munca lui Warburg

In lucrarea sa, el a explicat stiintific cum se declanseaza cresterea celulelor canceroase in absenta oxigenului si ca rezultat al fermentarii zaharului care are loc in astfel de conditii.

Dr. Warburg descriea, de fapt, conditii acide. Pentru ca celulele canceroase sa mentina metabolismul eficient, au nevoie de un pH intre 6,5 si 7,5. Toleranta lor la schimbare este mica, prin urmare s-a sustinut ca prin cresterea pH-ului sanguin, se va opri cresterea celulelor canceroase.

Acesta va face corpul mai alcalin.

Alcalinizarea corpului cu bicarbonat de sodiu si lamai

S-a demonstrat ca bicarbonatul de sodiu alcalinizeaza zona din jurul tumorii si previne dezvoltarea metastazelor (raspandirea cancerului de la un organ la altul) la soareci cu cancer mamar.

Un studiu publicat in Cancer Research in 2009 a confirmat ca inhibarea aciditatii tumorilor a redus numarul de metastaze la unele tipuri de cancer. Un nou studiu este in curs de desfasurare la Universitatea din Arizona Cancer Center, care va analiza in mod specific efectele bicarbonatului de sodiu asupra pacientilor cu cancer de san.

Lamaia, de asemenea, ajuta la echilibrarea pH-ului organismului. Ele au un efect alcalin asupra organismului, in ciuda aciditatii lor initiale (citrice). Acestea contin limonoide care sunt substante fitochimice si au proprietati anticanceroase.

Vitamina C distruge radicalii liberi, care dauneaza celulelor noastre. Un lucru interesant despre lamai este si faptul ca actioneaza ca un antimicrobian. Unii cercetatori sugereaza ca cancerul este ca o ciuperca si ar trebui tratat in acelasi mod, deci lamaia ar putea fi un remediu puternic.

Acum puneti bicarbonatul de sodiu si lamai impreuna si obtineti un potential puternic anti-cancer. De asemenea, lamaile reprezinta o modalitate sigura de a introduce substante alcaline in sistem.

Daca are potential, aceasta metoda distruge numai celulele canceroase, in timp ce celulele sanatoase sunt lasate neatinse. Puteti bea amestecul cu un pahar de apa cu o jumatate de lamaie si o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu.

Se recomanda sa beti acest amestec intre mese, ca si cum ar fi luat impreuna cu alimentele, va reduce eficacitatea acidului stomacal si digestia compromisa. Au fost descrise si alte metode de luare a amestecului, dar acestea ar putea necesita orientari profesionale, cum ar fi terapia cu vitamina C intravenoasa.

Dupa cum stim, terapiile conventionale pentru cancer vin cu multe efecte secundare si uneori exista putine lucruri pe care le pot face pentru pacient. Potrivit Fundatiei Cancer Alternative Foundation, atunci cand este aplicata corect, alcalinizarea sau “terapia cu pH” a avut o rata de succes de 80% si mai mare, ceea ce reprezinta o rata extrem de semnificativa in comparatie cu unele dintre metodele conventionale.

Bicarbonat de sodium si lamaia – lucruri importante de luat in considerare

Merita sa subliniem ca cercetarea despre bicarbonatul de sodiu si lamaie pentru cancer este extrem de limitata. Desi rezultatele actuale sunt incurajatoare, sunt necesare cercetari suplimentare.

Nu exista informatii stiintifice despre doza necesara pentru un tratament eficient si nu exista informatii exacte despre cantitatile fiecarui ingredient din amestec. In plus, dovezile stiintifice sunt extrem de limitate.

Exista, desigur, mai multi factori care influenteaza procesul de tratare a individului, si nu exista nici un tratament, care ar potrivi la toate. Ceea ce este important este pastrarea unei minti deschise si evaluarea tuturor optiunilor disponibile.

Surse:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19276390
http://www.digitaljournal.com/article/323645
http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/bk-1994-0546.ch015
http://www.greenmedinfo.com/blog/why-alkaline-approach-can-successfully-treat-cancer?page=2
http://www.livestrong.com/article/376495-the-effects-of-drinking-baking-soda-water/

(Visited 3.114 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!