Aici sunt cele mai mari minciuni despre nutritie, este incredibil!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
  •  
  •  
  •  
  •  

In cazul in care, o minciuna se repeta destul de des, ea devine adevar. Exista unele neadevaruri despre alimentatie despre care auziti de ani de zile, zi de zi. Dar, ele nu sunt adevarate.

minciuni nutritie

Ouale nu sunt sanatoase

Ouale sunt pline cu colesterol si, prin urmare, sunt daunatoare pentru sanatate, mai ales pentru inima. Dar faptele vorbesc altfel. Studiile arata ca, colesterolul din alimente nu ridica nivelul colesterolului din sange. De fapt, ouale contin colesterol bun. Ouale sunt una dintre cele mai bune alimente din lume! Plin cu antioxidanti si proteine ​​si sunt ideale pentru micul dejun.

Cerealele sunt cel mai bun mic dejun

Toata lumea sustine ca alimentele sanatoase sunt bazate pe cereale. Dar ei au o valoare mica nutritiva in comparatie cu legumele. De asemenea, contin acid fitic, ceea ce provoaca anemii.

 

Produsele alimentare care nu contin grasimi sunt sanatoase

Cunoasteti gustul alimentelor, atunci cand toate grasimile sunt extrase?

Din acest motiv, producatorii de alimente adauga diversi aditivi pentru a spori aroma. Cel mai adesea acesti aditivi contin zahar. Studii noi arata ca, din cauza adaosurilor, alimentele care nu contin grasimi contribuiesc la dezvoltarea diabetului si a bolilor de inima. Produsele alimentare la care sunt in mod artificial eliminate grasimile sunt foarte nesanatoase.

 

Acizi omega-3 acizi si uleiurile vegetale sunt importante pentru alimentatia corecta

Este adevarat ca oamenii au nevoie de acizi grasi omega-3 pentru reducului riscului la multe boli. Acizii omega-6 si omega-3 sunt bune pentru sanatatea umana, daca sunt luate in anumite cantitati. Daca exagerati, pot aparea efecte negative asupra sanatatii dumneavoastra.

In timpul zilei ar trebui sa mancati mai multe mese mici

Aceasta idee este una dintre cele mai mari mituri despre alimentatie care nu au sens. De mult timp se fac cercetari si experimente care arata ca nu exista nici o diferenta daca mancati mese mici sau mari. Este important doar ceea ce ati mancat pe tot parcursul zilei.

Deci, sa se repete, nu exista nici o dovada ca e mai bine sa mancati mese mai putine mese mai multe.

Zaharul este rau pentru sanatate

Este adevarat ca zaharul are multe calorii si nu au nici o valoare nutritiva, dar aceasta nu este principala problema cu zaharul. Este rau pentru sanatate din mai multe alte motive.

Acesta contine un procent ridicat de fructoza care cresc cantitatea de colesterol din sange, creeaza rezistenta la insulina si, de asemenea, duc la obezitatea si diabet. Zaharul este una dintre cele mai rele alimente cunoscute dar nu din cauza ei “caloriilor goale”.

 

Alimentele bogate in grasimi provoaca obezitate

Sfaturi date persoanale slabe de multe ori: ,,​​mananca alimente grase si te vei ingrasa,,. Suna destul de rezonabil si rational, dar nu este atat de simplu.
Nu numai alimentele bogate in grasimi ingrasa. Si alte lucruri sunt de asemenea importante. Obezitatea depinde de mai multi factori: activitate fizica, alimentatie si de starea de sanatate.

Sursa: http://tipsvibe.com/

(Visited 281 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!