Mierea de aur – Acest amestec este cel mai puternic antibiotic si un posibil remediu anticancer

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Acest amestec puternic de miere si turmeric este cunoscut sub numele de “Miere de aur”, datorita beneficiilor pentru sanatate, precum si aspectului avand culoarea aurie. In acest articol vom prezenta o reteta care se poate pregati cu usurinta si acasa.

Aceasta mixtura este recomandata in cazul in care aveti probleme bacteriene si virale si este de asemenea bun pentru intarirea sistemului imunitar si pentru prevenirea bolilor canceroase.

Mierea si turmeric sunt una dintre cele mai bune remedii natural. Cand sunt combinate, aceste doua ingrediente au proprietati anti-inflamatorii, antibacteriene si impotriva cancerului.

Este important de stiut ca, spre deosebire medicamentele cumparate in farmacii, Mierea de aur nu provoaca efecte secundare.

Reteta miere de aur

Ingrediente:

  • 2 linguri de mere otet
  • 100 de grame de miere organica
  • 1 lingura de turmeric
  • Un varf de cutit de piper negru
  • 1 lingurita de coaja de lamaie ras fin

Mod de preparare miere de aur:

Intr-un castron se amesteca otetul de mere, turmeric si piper negru. Apoi, se adauga coaja de lamaie, iar la final mierea. Se agita amestecul pana cand acesta devine omogen. Se pune amestecul dat intr-un bol de sticla si se depoziteaza in frigider.

Utilizare:

1.Daca vreti s ava intariti imunitatea si pentru a preveni cancerul, ar trebui sa luati o lingura din acest amestec in fiecare zi, dimineata.

  1. In cazurile de infectie, raceala
  • Ziua 1 – sa ia o jumatate de lingurita din amestec la fiecare ora, pe tot parcursul zilei
  • Ziua 2 – sa ia o jumatate de lingurita din amestec la fiecare doua ore
  • Ziua 3 – sa ia o jumatate de lingurita din amestec de trei ori pe zi

Mixtura trebuie sa ramana in gura pana cand se dizolva complet. De obicei, dupa trei zile corpul se recupereaza. Multi oameni au afirmat ca au prevenit raceala, fara a lua pastile, datorita acestui amestec.

Aceasta compozitie poate fi de asemenea utilizat in tratamentul bolilor respiratorii, luand 1 lingurita de amestec de trei ori pe zi. Se repeta aceasta procedura in timpul saptamanii. Puteti adauga, de asemenea, mixtura in lapte sau ceai.

(Visited 490 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!