8 simptome ca ai nevoie de sex

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Nevoile fiziologice si sexuale pot fi observate in corpul dumneavoastra printr-un set de simptome care reflecta dorintele pentru un contact sexual si noi experiente interesante.

Lipsa de sex are efecte fizice si emotionale, indiferent daca sunt sau nu sunteti constienti de ele. Aceasta necesitate umana de baza este mult mai profunda decat placerea pe care le genereaza, pentru ca joaca un rol important in sanatate si bunastare.

Pentru o varietate de motive, unii oameni incearca sa reprime dorinta sexuala, in timp ce altii considera ca este usor sa se exprime si nu ezita sa profite de o noua experienta incitanta atunci cand se da posibilitatea.

Indiferent de ce tip de persoana esti, daca o lunga perioada de timp trece fara activitate sexuala, dorintele devin evidente gratie unui set de comportamente sau semnale.

 

lipsa sex

Lista de simptome cand corpul tanjeste dupa sex

 

 

 1. Lipsa somnului

Aveti probleme cu somnul in ultima vreme? Sexul stimuleaza secretia unui hormon cunoscut sub numele de oxitocina, care este important pentru a avea un somn bun.

 

Atunci cand o persoana nu are activitate sexuala pentru o lunga perioada de timp, pot sa apaea dificultati de somn  ca rezultat.

 

 

 1. Iritabilitatea si stres

 

Modificari ale dispozitiei, in special la locul demunca si langa prieteni, este probabil un semn ca organismul tanjeste dupa sex.

Evident, ca acest lucru nu este singurul motiv pentru care va puteti confrunta cu stresul sau toane poaste. Dar, daca au trecut cateva saptamani sau luni de la ultima intalnire sexuala, aveti un risc mai mare de a va confrunta cu emotii negative, cum ar fi iritabilitate, pesimism, si schimbari bruste in atitudine.

Este important sa realizam ca sexul contribuie la o stare de spirit mai buna, si in acelasi timp, acest lucru este o necesitate fizica si emotionala, care nu poate fi suprimat.

 

 

 1. Fantezii sexuale crescute

Intr-o anumita masura, toata lumea are fantezii sau vise sexale,  dar ele apar pe timp de noapte sau ca urmare a unor stimuli.

Dar, atunci cand aceste fantezii devin mai frecvente sau apar in diferite momente ale zilei, este un semn clar ca trupul tanjeste dupa sex si activitate sexuala.

 

 

 1. Pielea isi pierde luciul

 

Ar putea fi gresit sa credeti ca sexul nu poate imbunatati aspectul pielii, dar este adevarat. Cand faci sex de multe ori, porii se deschid si se elimina impuritatile, care altfel ar putea provoca pete.

Evident, exista tratamente cosmetice pentru acest lucru, dar la fel ca orice alta activitate fizica, sexul ajuta la eliminarea toxinelor prin transpiratie si cresterea fluxului sanguin.

Daca observati ca fata si-a pierdut o parte din stralucirea naturala si va confruntati cu mai multe cosuri sau acnee decat in mod normal, aceasta ar putea ca insemna corpul are nevoie de sex.

 

 1. Ati devenit mai putin sociala

 

Lipsa de sex poate duce chiar la izolare sociala. Acest lucru se datoreaza faptului ca corpul produce mai putine endorfine, hormoni care ajuta la o mai buna starea de spirit  si dorinta de a socializa.

 

 1. Disconfort fizic

Senzatie de durere mai mare decat de obicei? Datorita faptului ca nu faceti sex nivelul de serotonina si endorfina – “hormonul fericii”, este scazut, acestea fiind cunoscute pentru reducerea nivelurilor de durere.

 1. Nesiguranta

 

In cazul in care nu ati avut activitate sexuala de un timp, este posubil s ava simtiti nesiguri in tot cee ace faceti.

Sexul este o activitate care imbunatateste stima de sine, permitand atat barbatilor cat si femeilor sa se bine.

In cazul in care nu aveti aceasta activitate poate provoaca nemultumiri personale, ceea ce poate duce la depresie, anxietate si dificultati in luarea deciziilor.

 

 

 1. Sentiment de singuratate

Aveti grija! Cand va simtiti singur sunt mai multe sanse de a lua decizii proaste, mai ales atunci cand vine vorba de sex.

Daca a trecut mult timp de cand nu ati avut activitate sexuala, sentimentul de singuratate ar putea insela judecata si oricare dintre urmatoarele lucruri se poate intampla:

 • Va decideti sa apelati la un fost partener
 • Incearcati sa faceti sex cu cineva apropiat – un barbat (sau femeie) prieten sau un coleg de serviciu
 • Faceti sex ocazional cu un strain intalnit la o petrecere sau bar, mai ales dupa ce cateva bauturi.

 

Sursa: http://steptohealth.com/

(Visited 793 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!