Cum sa impiedici aburirea ochelarilor cand porti masca: 5 trucuri simple pentru a evita aceasta problema enervanta

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Masca de protectie este acum o parte integranta a vietii de zi cu zi. Si, desi este esential sa va protejati sanatatea, precum si sa reduceti raspandirea virusului, purtatul mastii nu este ceva confortabil si obisnuit. 

Mai ales pentru cei care poarta ochelari, deoarece ochelarii deseori se aburesc de la masca, provocand multi nervi persoanei. 

Din fericire, insa, exista cateva solutii simple pe care le puteti folosi pentru a elimina problema enervanta.

Afla din articol, 5 trucuri ce impiedica aburirea ochelarilor cand porti masca ca sa poti vedea bine si clar cand mergi pe strada.

Gasiti masca perfecta pentru a impiedica aburirea ochelarilor cand porti masca!

Este esential sa gasesti masca care ti se potriveste cel mai bine fetei tale, dar este si mai important pentru cei cu ochelari sa gaseasca masca perfecta. Acest lucru se datoreaza faptului ca, daca nu se prinde de piele, exista mai putine sanse ca aerul expirat sa scape si lentilele sa se abata. Daca vi se potriveste frumos, puteti preveni problemele enervante.  

Reglati-l!

Este o idee buna sa va adaptati la la ele. Trageti masca putin mai jos de osul nazal, astfel incat aerul care scapa sa nu umidifice lentilele. Dar puteti incerca, de asemenea, sa impingeti masca in jos si ochelarii in sus. Depinde si de forma fetei, care solutie va fi cea mai buna pentru dvs., dar asigurati-va ca pastrati masca in siguranta.

Clatiti cu apa cu sapun pentru a scapa de aburirea ochelarilor cand porti masca

Fara indoiala, cel mai simplu truc, recomandat si de medici, este sa clatiti lentilele cu apa cu sapun si apoi sa le lasati sa se usuce singure. Acest lucru pune un strat pe ochelari ce nu lasa umezeala sa se condenseze, asa ca nu trebuie sa te lupti cu stergerea constanta. Unii mai spun ca functioneaza spalandu-l cu detergent sau spuma de ras si apoi curatand lentila cu apa calduta.

Batista pe saua nazala

De asemenea, functioneaza daca puneti o batista pe saua nazala, deoarece absoarbe umezeala, si impiedica lentilele sa se abureasca. Daca masca dvs. este suficient de stransa si se potriveste bine, bucata de hartie nu va aluneca din loc.

Plasture sau banda adeziva

Daca aveti nevoie de o solutie rapida suplimentara, puneti un plasture sau orice banda adeziva care poate fi folosita pe piele si lipiti masca pe saua nasului. In acest fel, puteti preveni iesirea aerului si aburirea ochelarilor.

(Visited 10.103 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

One thought on “Cum sa impiedici aburirea ochelarilor cand porti masca: 5 trucuri simple pentru a evita aceasta problema enervanta

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!