7 Efecte ale anxietatii pe care trebuie sa le cunoastem

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
 • 57
 •  
 • 1
 •  
  58
  Shares

Numerosi oameni nu privesc anxietatea ca o problema serioasa de sanatate, dar, de fapt nu ar trebui sa fie ignorata nicioadata. Aceasta conditie ar putea face o persoana pasiva, iresponsabila, lenesa, si ciudata.

Prin urmare, este important sa cunoasteti efectele anxietatii, pentru a putea astfel ajuta si intelege pe cei care sufera de anxietate:

Efectele anxietatii

Sentiment de epuizare mentala si fizica de a se ridica din pat

Anxietatea scade nivelurile de energie intr-o mare masura, astfel incat pacientii sunt adesea prea obositi pentru a se trezi dimineata. Sentimentul de slabiciune cauzat de anxietate paralizeaza persoana, asa ca el / ea vrea doar sa ramana in pat.

Atunci cand vorbim despre viitor, ei se confrunta cu o defalcare

Oamenii anxioasi de multe ori se simt speriati si frustrati atunci cand gandesc sau vorbesc despre planurile lor de viitor. Ei se gandesc foarte greu in fiecare moment, astfel incat ei sunt chiar mai intimidati de viitor.

Deruleaza conversatii in cap

Acesti oameni in mod constant fac conversatii in capul lor si incerca sa gaseasca greselile lor. Datorita acestui fapt, ei evita mereu certurile. De fapt, aceste episoade sunt obositoare, si conduc la un sentiment de vinovatie.

In cazul in care nu primesc un raspuns rapid, ei cred ca au facut ceva gresit

In comunicarea cu alte persoane, daca cineva nu raspunde la timp, persoana anxioasa incepe sa-si faca griji ca el / ea a facut o greseala.

Sunt obsedati de greselile anterioare

Acesti oameni simt o adevarata tortura de fiecare data cand fac o greseala, mai ales la locul de munca. Ei se lupta sa fie perfecti, ceea ce este firesc, dar la persoanele care sufera de anxietate sentimental este foarte puternic.

Intotdeauna preocupati de cel mai rau scenariu

Pacientii cu anxietate intotdeauna isi fac griji cu privire la cel mai rau scenariu posibil, in orice situatie si nu se bucura de momentul prezent. Ei sunt pur si simplu, siguri ca lucrurile vor merge prost, ca ei vor suferi de boala cea mai grava, iar interviurile penrtu un loc de munca va fi un esec imens.

Dificultati in a adormi, sau trezi devreme

Gandurile din interiorul capului nu permit persoanei anxioase sa adoarma cu usurinta. Pe de alta parte, se trezesc dimineata devreme, si de indata ce se trezesc, mintea pur si simplu nu se poate opri si incep sa se gandesca la lucruri multiple, si nu mai pot adormi inapoi.

(Visited 556 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
 • 57
 •  
 • 1
 •  
  58
  Shares

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!