10 ani de studiu – Bauturile dietetice cauzeaza aceste boli

Citeste

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
Vizualizari 14

Bauturile dietetice sunt cu siguranta printre cele mai mari escrocherii de marketing din toate timpurile!

Si anume, producatorii acetor bauturi ,,dietetice’’ conving de fapt consumatorii ca este o optiune mai sanatoasa decat restul bauturilor cu zahar, asa ca sunt percepute ca o optiune mai buna, dar defapt ele distrug sanatatea!

Cercetatorii de la Universitatea din Iowa au efectuat un studiu care a aratat in cele din urma intregul adevar in spatele bauturilor dietetice. Studiul a durat aproape 10 ani, si a fost condus de Dr. Ankur Vyas, si a implicat aproximativ 60.000 de participanti.

Scopul a fost de a analiza efectele aspartamului, fiind indulcitorul artificial folosit in loc de zahar in bauturile dietetice. Iar rezultatele au fost socante!

Consumul de 2 sau mai multe sucuri dietetice pe o baza de zi cu zi creste riscul de probleme cardiovasculare cu 30%, iar riscul de deces din cauza boli cardiovasculare cu 50%.

Aceste rezultate au fost gasite dupa ce cercetatorii au ajustat datele lor de a tine cont de alti factori de risc, cum ar fi activitatea fizica, varsta, IMC, si fumatul.

Conform Dr. Vyas, „Acest lucru ar putea avea implicatii majore asupra sanatatii publice.“

Si are dreptate, pentru ca 1 din 5 americani beau sucuri dietetic in fiecare zi, care inseamna peste 5 milioane de persoane, sau 17% din intreaga populatie!

Principiul stiintific modern (corelare ≠ cauzalitatea) utilizat la Universitatea din Iowa studiu nu trage o relatie certa intre aspartam si bolile cardiovasculare, dar conexiunea este usor de specificat folosind alte cunostinte medicale.

Efectele aspartamului asupra sanatatii umane

Potrivit Dr.Mercola, consumul de aspartam in timpul sarcinii creste foarte mult riscul ca viitorul copil sa sufere de obezitate, care este factorul major pentru probleme cardiovasculare.

Aspartamul, de asemenea, duce la depresie, care este un mediu perfect pentru probleme cardiace. Depresia sprijina, de asemenea, obiceiuri care duc la boli cardiovasculare, cum ar fi lipsa de exercitii fizice, fumatul si consumul excesiv de alcool.

Aspartamul conduce la numeroase alte riscuri de sanatate, cum ar fi:

  • Convulsii
  • Dureri de stomac
  • Dureri de cap
  • Alzheimer
  • Ameteala
  • lupus
  • fibromialgie
  • Anxietate
  • Schimbari de personalitate
  • Diabet

Un alt fapt interesant este faptul ca aproximativ 75% din totalul plangerilor alimentare primite anual de FDA sunt legate de aspartam. Prin urmare, daca esti un mare fan de bauturilor carbogazoase, cel putin consuma cel obisnuit.

Surse:

www.davidwolfe.com
SOTT.net
SweetPoison.com
MedlinePlus.gov
NaturalNews.com
HealthDay.com
UIowa.edu

LĂSAȚI UN MESAJ

Psihic

Articole relevante