Verificati-va tiroida acasa cu acest test simplu

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
 • 16
 •  
 • 3
 •  
  19
  Shares

In urma cu 50 de ani, doctorul Broda Barnes, a descoperit ca temperatura corpului indica activitatea glandei tiroide, mai ales dupa trezire.

El a publicat o carte despre functia tiroidei, dar, de asemenea, a creat un test care se poate face la domiciliu si sa estimeze starea acestei glande.

Tot ce trebuie sa faceti este de a lua un termometru inainte de a merge la culcare. Se agita, asigurati-va ca este mai mica de 35 de grade, mergeti la culcare. Dimineata, asezati termometrul sub axila si tineti apasat timp de 10 minute.

Rezultatul, cunoscut sub numele de “temperatura bazala dimineata devreme” va dezvalui starea tiroidei, dupa cum urmeaza:

 1. Tiroida functioneaza in mod normal, in cazul in care temperatura este cuprinsa intre 36,5 si 36,8.
 2. Tiroida functioneaza lent, in cazul in care temperatura este sub 36,5. In acest caz, este posibil sa apara urmatoarele simptome: oboseala, caderea parului, lipsa de memorie, depresie, lipsa de energie, dureri de cap cronice, infectii, probleme de concentrare, etc …
 3. Tiroida lucreaza intr – un mod accelerat, in cazul in care temperatura este mai mare decat 36,8, sau daca exista o infectie in organism.

Ar trebui sa se repete testul trei zile succesive, pentru a obtine rezultate precise. In cazul in care testul arata ca exista o activitate redusa sau accelerata a tiroidei, ar trebui sa vizitati medicul pentru a verifica starea, pentru a primi diagnosticul si a discuta despre posibilele tratamente.

In plus, temperatura poate varia din cauza unei infectii la femeile care sunt la menstruatiei, asa ca ar fi cel mai bine pentru a face testul, atunci cand sunteti sanatosi si trecut de ciclu.

Mai mult decat atat, asigurati-va ca urmati cateva recomandari pentru a preveni probleme ale glandei tiroide, cum ar fi managementul stresului, ficat bun, si aportul de magneziu, vitamina B si A, seleniu, si cortizol.

Surse si referinte:

www.healthyfoodteam.com/ 

http://justbeontop.com/

livingtraditionally.com

(Visited 617 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
 • 16
 •  
 • 3
 •  
  19
  Shares

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!