Top 5 condimente pentru intarirea sistemului imunitar

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Organismul nu are nevoie de prea multe ceaiuri sau fructe, si cu siguranta nu are nevoie de prea multe pastile. In zilele reci, atunci cand este una dintre principalele noastre preocupari, trebuie sa ne gandim la diferite moduri de a introduce alimente care sunt aliatul nostru in lupta impotriva tuturor virusurilor.

Aici gasiti o lisa mica cu condimente care va ajuta in intarirea sistemului imunitar.

condiment

Ghimbirul

In afara de faptul ca are un parfum izbitor care condimenteaza alimentele, ghimbirul este un remediu pentru problemele digestive, greata si ajuta in tratarea racelii si gripei. Ghimbirul proaspat este folosit pentru prepararea ceaiurilor, si de asemenea puteti presara pudra de ghimbir pe alimentele preferate.


Curcumă

Acest condiment cu o culoare galben-aurie este deosebit de apreciata in bucataria indiana. Lupta cu succes impotriva multor infectii. Curcumina este un antioxidant care da condimentului proprietati anti-inflamatorii puternice. Turmeric este folosit in feluri de mancare cu orez si tocanite cu legume.

Scortisoara

Ce altceva putem spune despre scortisoara? Acest condiment are o istorie lunga in tratamentul anumitor boli. Puteti sa-l adaugati la prajituri, la fructe proaspete, in bolul cu cereale de la micul dejun, cafea sau ceai.

Anasonul stelat

Acest condiment are o aroma deosebita si proprietati antivirale excelente. Anasonul poate fi adaugat in ceaiuri si la preparatele cu orez.

Semintele de fenicul

Ele sunt mici, dar sunt foarte puternice. Au un miros placut si contin magneziu, fier, calciu, potasiu si alte minerale. In plus, semintele de fenicul sunt bogate in antioxidanti, care au proprietati anti-inflamatorii. Avand in vedere aroma lor foarte puternica, nu este recomandat sa le utilizati in cantitati mari. Aveti posibilitatea sa le combinati cu legume sau branza.

 

(Visited 93 times, 1 visits today)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Related posts

Leave a Comment