Te trezesti in fiecare noapte la acelasi ora? Iata ce inseamna

Corpul este un mecanism remarcabil. In timpul somnului au loc numeroase reactii chimice si modificari, si multe sunt asociate cu lucruri pe care le facem in timpul zilei.

insomnia

Daca va treziti noaptea, in acelasi timp, sau daca nu puteti adormi, descoperiti motivul real si ce transmite corpul.

Daca va treziti intre 11 seara si 1 noaptea

Acest timp este conectat cu vezica biliara. Organismul descompune grasimea in timpul zilei pe care-l introduceti in organism. Trezindu-va in acest moment inseamna ca mancati alimente prea grele si grase, si este timpul pentru a schimba obiceiurile alimentare.

De asemenea, trezirea la acest moment poate insemna ca, aveti emotii negative, cum ar fi amaraciune, manie sau sentimente de autovinovatie. Greselile proprii sau ale altcuiva va tin treaz.

 

Daca va treziti intre 1 noaptea si 3 noaptea

In acest moment, corpul reimprospateaza ficatul, adica curata organismul Trezirea la ora asta ar putea insemna ca ficatul este suprasolicitat si sa intensificat activitatea. Aceste alerte din organism spun ca trebuie sa va schimbati dieta si sa reduceti consumul de alcool.

De asemenea, trezirea la acest moment este legat de emotiile negative furie si vinovatie, care este motivul pentru care va puteti relaxa mai greu.

Daca va treziti intre 3 dimineata si 5 dimineata

Aceasta interval de ore este asociat cu activitatea pulmonara care colecteaza oxigen. Daca va treziti intre trei si cinci dimineata, acesta poate fi un semn ca plamanii sunt supraincarcati cu aer poluat sau vicii, cum ar fi tigari, dar, de asemenea, produse alimentare grele.

De asemenea, trezirea la acest moment este legat de emotii, cum ar fi tristete si regret sau poate insemna ca s-a intamplat ceva negativ si deprimant.

 

Daca te trezesti intre 5 dimineata si 7 dimineata

Aceasta interval de ore asociat cu intestinul mare, care apoi se curata si se restabileste. Acest proces este foarte important pentru intregul corp, iar trezirea la acest moment poate insemna ca organismul este deshidratat si ca este lipsit de apa.

In ceea ce priveste emotiile, trezirea intre ora 05-07, dimineata este asociat cu sentimente de nerabdare, lipsuri si incertitudini. De asemenea, acest lucru poate insemna ca ti-e dor de viata, vrei schimbari si investitii in sine.

 

Sursa: http://www.finelivingadvice.com/

(Visited 162 times, 1 visits today)
Similar posts
  • Doamnelor nu ignorati aceste 9 simpto... Stresul este principalul motiv pentru aparitia numeroaselor afectiuni medicale, dar nu toata lumea este constienta de acest lucru, desi expertii avertizeaza intotdeauna cu privire la consecintele stresului.   Stresul poate fi o problema serioasa, mai ales atunci cand nu poate fi observata imediat din cauza unor simptome neclare. Astfel, specialistii recomanda reducera stresului pentru ca [...]
  • Ceai si ulei de musetel: Cele mai imp... Este imposibil sa vorbim despre beneficiile plantelor, fara a mentiona proprietatile binefacatoare  ale musetelului. Datorita multor efecte benefice, musetelul a fost folosit de secole ca un remediu pe baza de plante eficient pentru o varietate de boli.   Musetelul provine din familia de plante margarete. Ambele flori uscate si proaspete de musetel sunt utilizate pentru [...]
  • Cele mai bune suplimente naturale pen... Deficitul de serotonina poate provoca sentimentul de tristete, depresie, iritabilitate, niveluri ridicate de anxietate si nopti nedormite. Deficienta de serotonina poate fi tratata cu ajutorul suplimentelor naturale pentru serotonina care contribuie la cresterea nivelului din acest „neurotransmitator al fericirii“ in creier, provocand o stare de bine, fericire, incredere si un somn mai bun.     [...]
  • Floarea pasiunii (Passiflora Incarnat... Floarea pasiunii este o planta din familia Passifloraceae. Este cunoscut, de asemenea si sub denumirea Passiflora incarnata. Exista aproximativ 500 de specii de passiflora incarnata, dintre care majoritatea cresc ca vita de vie, arbusti sau plante erbacee. Aceasta planta este bogata in flavonoide, glicozide, acizi organici ( de exemplu acid formic, butiric, linoleic, linolenic, malic, [...]
  • Cat timp trebuie sa dormi in conformi... Sanatatea si starea de spirit sunt afectate semnificativ de cum ne petrecem ziua, deci expertii anumite recomandari atunci cand vine vorba de somn in timpul zilei. National Sleep Foundation a recomandat timp de somn in functie de varsta, precum si numarul de ore pe care ar trebui sa-l dormim pentru a avea suficienta energie in [...]

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Recomand

Cele mai citite articole