Te trezesti in fiecare noapte la aceaasi ora? Iata ce inseamna

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Corpul este un mecanism remarcabil. In timpul somnului au loc numeroase reactii chimice si modificari, si multe sunt asociate cu lucruri pe care le facem in timpul zilei.

Daca te trezesti noaptea la aceaasi ora, sau daca nu putoti adormi, descopera motivul real si ce transmite corpul.

Daca te trezesti intre 11 seara si 1 noaptea

Acest timp este conectat cu vezica biliara. Organismul descompune grasimea in timpul zilei pe care-l introduceti in organism. Trezindu-va in acest moment inseamna ca mancati alimente prea grele si grase, si este timpul pentru a schimba obiceiurile alimentare.

De asemenea, trezirea la acest moment poate insemna ca, aveti emotii negative, cum ar fi amaraciune, manie sau sentimente de autovinovatie. Greselile proprii sau ale altcuiva va tin treaz.

Daca te trezesti intre 1 noaptea si 3 noaptea

In acest moment, corpul reimprospateaza ficatul, adica curata organismul Trezirea la ora asta ar putea insemna ca ficatul este suprasolicitat si sa intensificat activitatea. Aceste alerte din organism spun ca trebuie sa va schimbati dieta si sa reduceti consumul de alcool.

De asemenea, trezirea la acest moment este legat de emotiile negative furie si vinovatie, care este motivul pentru care va puteti relaxa mai greu.

Daca te trezesti intre 3 dimineata si 5 dimineata

Aceasta interval de ore este asociat cu activitatea pulmonara care colecteaza oxigen. Daca va treziti intre trei si cinci dimineata, acesta poate fi un semn ca plamanii sunt supraincarcati cu aer poluat sau vicii, cum ar fi tigari, dar, de asemenea, produse alimentare grele.

De asemenea, trezirea la acest moment este legat de emotii, cum ar fi tristete si regret sau poate insemna ca s-a intamplat ceva negativ si deprimant.

Daca te trezesti intre 5 dimineata si 7 dimineata

Aceasta interval de ore asociat cu intestinul mare, care apoi se curata si se restabileste. Acest proces este foarte important pentru intregul corp, iar trezirea la acest moment poate insemna ca organismul este deshidratat si ca este lipsit de apa. Citi si 10 semne de avertizare ca organismul este deshidratat

In ceea ce priveste emotiile, trezirea intre ora 05-07, dimineata este asociat cu sentimente de nerabdare, lipsuri si incertitudini. De asemenea, acest lucru poate insemna ca ti-e dor de viata, vrei schimbari si investitii in sine.

Sursa: http://www.finelivingadvice.com/

(Visited 2.703 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!