Se pare ca barbatii se indragostesc de femeile care au urmatoarea trasatura!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Multe femei sunt ingrijorate de intrebarea ce fel de femei considera atractive barbatii? Cineva care poarta tocuri inalte si se machiaza frumos timp de 24 de ore din zi, sau cineva care este o persoana sensibila si amabila? In realitate, barbatilor le plac femeile care au o trasatura.

Acum nu vorbim despre tinuta perfecta, decolteul, manichiura impecabila si nici picioarele lungi.
Cercetatorii au ajuns la concluzia ca barbatii se indragostesc de fapt de fericire. Interesant nu-i asa?

Atat barbatii, cat si femeile sunt atrasi de oamenii fericiti, deoarece oamenii fericiti stralucesc si ii conving pe cei din jur ca si ei pot fi fericiti.

Suntem cu totii cam egoisti, chiar si atunci cand alegem o petrecere. Cand vedem o persoana fericita, ne gandim la noi insine ca am avea nevoie si de un astfel de partener, pentru ca el sau ea ne va ajuta sa fim fericiti.

Fericirea este un concept abstract, inseamna ceva diferit pentru toata lumea. Daca ne gandim putin mai mult, oamenii care sunt indragostiti au urmatoarea trasatura:

 1. Nu sunt tristi

Cand vedem o persoana fericita, ne simtim liberi. O persoana fericita nu este trista fara un motiv si nu se plange, se simte bine cu oricine, oriunde. Este fericita pentru ca traieste si are ocazia sa admire lumea din jur.

2. Zambesc

Psihologii au efectuat un experiment foarte interesant. Participantilor la experiment li s-au aratat imagini in care oamenii zambeau, apoi si cele in care oamenii erau seriosi, si apoi intrebati care dintre ele era mai simpatic. Rezultatul a fost previzibil, oamenii care au zambit au fost mult mai atragatori pentru participanti, dar in realitate „concurentii” seriosi au fost mult mai frumosi.

3. Atitudine binevoitoare fata de oameni

Nu barfesc, nu spun lucruri rele despre ceilalti, asa ca iubesc pe toata lumea, incearca sa nu se ingrijoreze.

4. Nu vorbesc doar despre ei insisi

Partenerul lor este important pentru ei, punandu-si deseori dragostea pe primul loc.

5. Ei vad si binele in lucrurile in care altii vad doar raul

Toata lumea vede vremea rea ​​afara, dar nu toata lumea crede ca este un lucru negativ. Oamenii care vad binele in rau atrag si atentia oamenilor din jurul lor.

Imaginati-va un barbat care invita doua doamne la un film nu prea bun. O femeie spune ca filmul nu este interesant si ranjeste. Este de la sine inteles ca barbatul se simte inconfortabil.

A doua doamna este de asemenea de acord ca filmul nu este interesant, dar pentru a-i face o impresie buna barbatului, ea se ofera sa mearga impreuna la o patiserie. De ce femeie crezi ca se va indragosti barbatul?

Psihoterapeutul Alain de Botton, care locuieste la Londra, a studiat mult timp relatia dintre femei si barbati si a ajuns la concluzia ca „instinctele noastre ne conduc catre oamenii care ne fac fericiti”. Oamenii indragostiti vor inflori si vor fi si mai fericiti! Cu toate acestea, este important ca persoanele in cautarea iubirii sa incerce cele 5 puncte de mai sus si sa le aplice pentru a-si gasi dragostea vietii cat mai curand posibil.

(Visited 317 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!