Reteta naturala de peste 500 de ani vindeca boli pulmonare, impotenta, hipertensiunea arteriala, reumatismul, gastrita

Citeste

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
Vizualizari 372

Aceasta reteta foarte veche, este benefica pentru tratamentul a numeroase boli fiind de peste 500 de ani si a fost găsita intr-o manastire din Tibet. Aceasta reteta miraculoasa este, de fapt extrem de puternica, asa ca este recomandat numai pentru utilizarea a odată la 5 ani.

Principalul ingredient în această rețetă este puternicul usturoi, datorită proprietăților sale puternice antiseptice si antivirale.

Reteta din Tibet cu usturoi

Ingrediente:

  • 350 de grame de usturoi
  • 200 ml alcool 95% sau rom

Notă: dacă utilizați alcool, asigurați-vă că nu conține metanol sau clorură de benzalconiu).

Metoda de preparare:

Usturoiul zdrobit se amesteca cu alcool. Se toarnă amestecul într-un flacon de sticlă sterilizat și se lasă să stea timp de zece zile.

După această perioadă, se strecoara lichidul, iar apoi se toarna amestecul preparat în flacon din nou. Păstrați-l în frigider pentru cateva zile.

Utilizare:

Cantitatea preparată din acest amesctec vor fi suficiente pentru aproximativ 12 zile. Înainte de micul dejun, prânz și cină trebuie să luați un pahar cu apă cu câteva picături de acest remediu.

Cu toate acestea, aveți grijă să utilizați o picătură înainte de micul dejun, o picatura înainte de prânz, și doua și trei picaturi înainte de cină.

Acest remediu natural este extrem de puternic și ajută în tratamentul impotenței, sinuzitei, hipertensiuni arteriale, artrita, reumatism, ateroscleroza, boli pulmonare, gastrita, hemoroizi și.

Mai mult decât atât, ea stimulează, de asemenea metabolismul, îmbunătățește vederea și auzul și este extrem de eficiente în procesul de pierdere în greutate.

Sursa:

www.healthyfoodteam.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Psihic

Articole relevante