Remedii naturiste pentru boala Lyme

 • 99
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  99
  Shares

Boala Lyme este o boala infectioasa, bacteriana care poate fi transferat la om prin muscatura unei capuse, care este cea mai comuna metoda de transfer. Acesta este considerata in prezent una dintre bolile infectioase cele mai raspandite in Europa si cele doua Americi, cu mai mult de 10.000 de cazuri noi fiind raportate in fiecare zi.

Dupa ce ati fost muscat de o capusa, simptomele incep sa apara. Se formeaza eruptii cutanate in locul muscaturii, in cele mai multe cazuri (70-80%), iar acest lucru este adesea insotita de durere, inflamatie, simptome asemanatoare gripei, dureri musculare si articulare, si oboseala generala. Boala este destul de usor de tratat cu antibiotice, dar, in cazul in care boala este netratata pentru o perioada mai lunga de timp, boala poate incepe sa afecteze sistemul central nervos, ale inimii, tulburari musculare, si problemele neurologice. Anumite simptome rare includ meningita, hepatita si infectia cu virusul herpes, din cauza starii slabite a sistemului imunitar.

Cu toate ca antibioticele sunt utilizate pe scara larga de majoritatea pacientilor care sufera de boala Lyme, exista unele remedii naturiste, care pot lupta in mod natural impotriva infectiei bacteriene, tratand simptomele, fara a fi nevoie sa se recurgeti la produse farmaceutice si antibiotice. Haideti sa explorati un pic mai mult despre aceste tratamente si de ce sunt atat de eficiente impotriva bolii Lyme.

Remedii naturiste pentru boala Lyme

Tratamentul bolii Lyme la domiciliu este interesant, pentru ca se poate trata fie infectia in mod direct, sau va puteti ajuta organismul sa lupte in mod natural impotriva infectiei. Prin urmare, abordarea remedierii acestei boli la domiciliu este impartita in cateva unghiuri diferite de atac!

Plante antimicrobiene

Ample cercetari a fost realizate pe diferite plante in lupta cu infectiile microbiene si bacteriile care pot afecta corpul nostru. In ceea ce priveste boala Lyme, o conexiune directa a fost facuta intre samento, Guaiacum, oregano, si cuisoare, deoarece acestea au capacitati anti-spirochete, ceea ce inseamna ca ei inhiba in mod direct raspandirea anumitor tipuri de bacterii din genul Borrellia. Prin utilizarea acestor plante aromatice, fie in alifii pe locul muscaturii sau de a le include in dieta se poate vindeca in mod natural organismul de infectie.

Prevenirea co-infectarii

Multi oameni sufera de un sistem imunitar slabit atunci cand contracta boala Lyme, si, ulterio, alti virusi apuca, chiar si taxarea suplimentara a sistemului imunitar si lasandu-l in inimposibilitatea de a vindeca fie infectiile bacteriene sau virale. Herpesul este frecvent intalnit in curs de dezvoltare la pacientii cu boala Lyme, astfel trebuie sa foloseasca frunze de masline si cu gheare de pisica, doua plante aromatice, care s-au dovedit a fi foarte eficiente impotriva acestui tip de virus. Alte antivirale si antibacteriene legume, in special catei de usturoi, ar trebui sa fie folosit cat mai des posibil pentru a ucide bacteriile inainte de a se putea raspandi si sa agraveze starea.

Reducerea inflamatiei

Una dintre cele mai importante simptome ale bolii Lyme este o inflamatia, atat la punctul de muscatura precum si pe tot corpul pentru ca infectia se imprastie. O modalitate de a permite corpului sa se odihneasca si sa adune o aparare impotriva acestei boli, fara a recurge la antibiotice, este de a reduce inflamatia. Ciupercile au fost mult timp utilizate pentru a reduce inflamatia si reducerea produselor lactate si produselor pe baza de gluten din dieta poate reduce inflamatia generala. Alimente bogate in proteine si alimente crude cum ar fi fructele trebuie consumate, legume, nuci, seminte si ulei de peste pentru a mentine corpul plin cu substante nutritive, dar evitand orice materiale inflamatorii.

Deoarece bacteriile raman in interiorul corpului, ele elibereaza anumite neurotoxine care pot fi foarte periculoase pentru corp si va poate face bolnavi sau sa slabesca sistemul imunitar suficient pentru a lasa boala Lyme sa revina. Prin urmare, asigurati-va sa aveti o dieta bogata in fibre si sa beti cel putin 2 litri de apa pe zi , astfel incat sa puteti alunga aceste toxine si de a le elimina din organism inainte de a putea face orice daune.

Intarirea sistemului imunitar

boala Lyme compromite sistemul imunitar, deci trebuie sa dati un impuls pentru eliminarea infectiei bacteriene. Consuma o multime de vitamina C, pentru a oferi un soc imediat sistemului imunitar, astfel puteti elimina direct bacteriile.

Concluzie

In timp ce infectiile si cele mai importante simptome pot fi tratate cu remedii naturiste si o dieta sanatoasa, care intareste sistemul imunitar, in cazul in care boala Lyme este complet netratata de ceva timp, sau in cazul in care simptomele incep sa se agraveze rapid, de urgenta vizitati un medic. Cele mai grave simptome care apar atunci cand boala este lasata netratata poate fi destul de severe si au un impact de lunga durata, in ciuda faptului ca moartea de la aceasta boala este extrem de rara.

Sursa: http://www.organicfacts.net/

(Visited 1.089 times, 1 visits today)

 • 99
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  99
  Shares

Related posts

Leave a Comment