Potrivit unui om de stiinta rus, imunitatea corpului poate fi restabilita in cateva minute

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
 • 36
 •  
 • 2
 •  
  38
  Shares

Daca sistemul imunitar scade, cititi cum se poate intari sistemul imunitar!

Renumitul profesor din Moscova, Sergei Bubnovski, a impartasit metoda sa inovatoare de consolidare a sistemului imunitar.

Potrivit profesorului, dusurile alternante calde-reci, baile reci si baile de gheata pentru picioare sunt toate proceduri care ajuta foarte mult la intarirea sistemului imunitar. El sustine ca atunci cand ne intoarcem acasa de la serviciu si ne punem picioarele intr-o baie de gheata timp de 10-15 secunde, poate spori imunitatea si poate ajuta la combaterea gripei!

Un alt studiu englezesc pe aceasta tema a aratat ca un dus rece zilnic poate creste numarul de celule albe din sange, despre care se stie ca ajuta la combaterea bolilor .

Cercetatorii de la o universitate din Marea Britanie au descoperit ca atunci cand facem dus cu apa rece, corpurile noastre incearca sa se incalzeasca, metabolismul se accelereaza, ceea ce stimuleaza sistemul imunitar si acest lucru creste numarul de celule albe din sange.

Un studiu german a aratat ca inotul in apa rece iarna duce uneori la stres oxidativ. Cu toate acestea, daca aceasta devine o rutina, declanseaza o reactie antioxidanta care va face corpul mai capabil sa faca fata stresului oxidativ pe masura ce se obisnuieste cu apa rece.

Cum se poate intari sistemul imunitar?

Metoda 1

Se toarna apa rece in cada sau intr-un recipient. Apoi adaugati cateva cuburi de gheata si tineti picioarele in apa timp de 10-15 secunde. Aceasta procedura trebuie repetata in fiecare seara inainte de culcare, deoarece este foarte utila in caz de imunitate slabita.

Metoda 2

Dupa ce ne incalzim cu apa la temperatura normala, turnati apa rece pe picioare. Procedura se repeta de doua ori. La inceput, trebuie sa fie dificil, dar daca va obisnuiti, va avea un efect deosebit asupra corpului. 

Nu va temeti, nu veti raci de la metodele de mai sus! Doar reporniti sistemul imunitar „slabit” imediat!

(Visited 181 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
 • 36
 •  
 • 2
 •  
  38
  Shares

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!