Cum sa vindecati tiroida in mod natural

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Din pacate, problemele legate de glanda tiroida sunt foarte frecvente, iar unii oameni nu sunt nici macar constienti ca sufera de o astfel de problema.

Tiroida este glanda responsabila pentru metabolism si energie, si reprezinta un mecanism vital in complexitatea sistemului.

Problemele legate de glanda tiroida pot fi tratate cu exercitii fizice regulate, o dieta adecvata si stres redus.

Cu toate acestea, puteti afla cauza problemei doar printr-o discutie cu un medic specialist, si sa gasiti un tratament eficient pentru a trata.

Vom sugera mai multe moduri de a vindeca in mod natural tiroida.

Vitamine pentru sanatatea tiroidei

Optimizarea consumului de vitamina A, D si K2, deoarece aceste vitamine sunt extrem de importante pentru starea generala de sanatate si hormoni tiroidieni. Potrivit cercetarilor recente, deficienta in aceste vitamine poate duce la probleme cu glanda tiroida.

Alge

Algele si alte produse marine ar trebui sa consumate in mod regulat, cum ar fi nori, kombu si wakame, deoarece acestea sunt sursa majora de iod si sunt extrem de bogate in substante nutritive.

Ulei de cocos pentru tiroida

Ulei de cocos – Acest ulei nu interfereaza cu conversia T4 in T3 ca si alte uleiuri, deci ar trebui sa-l utilizati pentru gatit. Aceasta va stimula pierderea in greutate, pentru a imbunatati metabolismul, si va sprijini, de asemenea, sanatatea dumneavoastra imunitara, care este extrem de important in cazul problemelor tiroidiene. Ar trebui sa consumati cel putin o lingura pe zi.

Evitati glutenul

Evitati glutenul – glutenul poate avea ca rezultat un raspuns autoimun la unii oameni, si se crede ca pentru poate provoca boala Hashimoto, o boala autoimuna.

Suc de rosii

Acest elixir va stimula sistemul imunitar, si vindeca mucoasa intestinala, care sunt vitale pentru sanatate tiroidiei. Prin urmare, beti suc de rosii in fiecare zi, cu fulgi de alge marine si un varf de cutit de sare de mare.

Mai ales in cazul in care problemele cu tiroida se datoreaza unei traume, depresie severa, o veste foarte rea, sau stres constant, ar trebui sa incercati unele tehnici de relaxare, cum ar fi yoga, meditatie sau tai chi.

Mai mult decat atat, nu ar trebui sa consumati unt de arahide si arahide, deoarece acestea contin goitrogens.

Sursa: http://www.healthyfoodhouse.com/

(Visited 352 times, 1 visits today)

One thought on “Cum sa vindecati tiroida in mod natural

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!