Cum sa scapati de gandaci pentru totdeauna? Verificat, actioneaza100%!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
 • 7
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares

Din pacate, gandacii de bucatarie sunt o problema comuna, iar aceste insecte apar in mod neasteptat si sunt foarte dificili de eliminat. Puteti alege dintre numeroase de produse de pe piata, dar ele contin unele substante chimice extrem de nocive, care distrug gandacii de bucatarie, dar va lasa mirosul neplacut in casa si va pune in pericol sanatatea si starea de sanatate a animalelor de companie.

gandaci bucatarie

Astazi, va vom oferi o modalitate sigura de a le elimina si de a fi sigur ca nu vor aparea din nou sa va tulbure.

Galbenusul unui ou crud se amesteca in 50 g de pulbere acid boric pana se face o pasta groasa. Apoi, faceti bile mici din acest amestec, si plasati-le prin casa in colturi si locuri vizibile, dulapurile de bucatarie, rafturi, dulapuri, mai ales in baie si bucatarie.

In cazul in care nu puteti gasi pulbere de acid boric, puteti achizitiona o solutie 3% de acid boric in cea mai apropiata farmacie, combinati 100mK din ea cu un galbenus de ou crud si se adauga putina faina. Amestecul va avea acelasi efect ca si reteta originala.

Gandacii vor iesi din curiozitate, si cand le ating se vor lipi de aceste bilute. Acesta este punctul in care acestea vor fi sortite, si nu vor avea timp sa-i avertizeze pe ceilalti.

Acidul boric va neutraliza gandacii de bucatarie. Un numar tot mai mare de gandaci se va apropia de bile. Dupa cateva saptamani, veti scapa de un numar mare de insecte, si in cele din urma, ei vor disparea complet.

Gandacii de sex feminin lasa oua si astfel apare o noua generatie de gandaci. Prin urmare, daca este necesar, se repeta aceeasi procedura dupa 6 luni.

Mai mult decat atat, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la bilele de acid boric in jurul casei, deoarece acestea sunt complet sigure pentru familie si animalele de companie. Si anume, acidul boric este utilizat pentru dezinfectare, dar nu este toxic.

Sursa:  www.finelivingadvice.com

(Visited 626 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
 • 7
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!