Bicarbonatul de sodiu: Cosmarul industriei farmaceutice

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Chiar daca bicarbonatul de sodiu poate fi gasit in fiecare casa, doar cativa oameni folosesc potentialul sau maxim.

Si anume, in ciuda proprietatilor sale bine cunoscute pentru curatare, coacere si exfoliere, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit in diverse alte moduri, in special pentru a ajuta sanatatea generala.

Mai mult, este ieftin, si poate fi utilizat pentru a trata diferite probleme de sanatate, evitand farmaceuticele daunatoare si costisitoare.

De asemenea, acesta poate fi utilizat in diverse moduri, si trateaza durerile, acneea, simptome diferite, si chiar boli grave.

bicarbonat

Cea mai veche inregistrare a utilizarii de bicarbonat de sodiu ca un medicament dateaza din 1924, cand Arm & Hammer a folosit pentru a trata si preveni raceala si gripa. Ei au descoperit ca consumul sau diluat in apa a impiedicat aceste boli, si tratateaza daca este prins.

Mai mult decat atat, bicarbonatul de sodiu trateaza eficient durerea din cauza ulcerului, deoarece poate inlocui medicamentele antiacide si neutralizeaza pH-ul stomacului, linistind astfel simptomele de ulcer.

Cu toate acestea, trebuie sa se schimbati obiceiurile de stil de viata si de a reduceti stresul, dar utilizarea orala de bicarbonat de sodiu contribuie in mod semnificativ la tratarea problemei.

Este un pic mai alcalin decat sangele si ajuta la transportul oxigenului in corp, si ridica nivelul pH-ului in cazul in care acestea sunt prea mic. De aceea, este foarte util in cazul diferitelor afectiuni care rezulta din aciditatea sau privarea de oxigen.

Datorita faptului, ca traim intr-o lume in care suntem inconjurati de compusi acizi si chimici, fiecare celula a corpului va beneficia de utilizarea de bicarbonatului de sodiu.

Expertii recomanda utilizarea de bicarbonat de sodiu in cazul artritei, ulcere, cancer, diabet, afectiuni ale pielii, ( de la cicatrici, arsuri solare, la acnee) si a bolilor cardiovasculare. Acesta poate fi deasemenea folosit ca remediu arsurilor solare, ca baie de picioare, si prepararea de deodorante pe baza de bicarbonat de sodiu liber naturale.

Acesta oxigeneaza corpul si, prin urmare, sprijina accesul direct la mai mult oxigen, in special in celulele care lipsesc. Se alcalinizeaza corpul si creeaza un mediu mai alcalin, sanatos in organism.

Cu toate acestea, consumul sau in apa, nu este cea mai buna solutie, deoarece, este destul de alcalina, apa merge direct in intestin, care ar trebui sa fie acid pentru a digera alimente greu. Prin urmare, acest lucru poate slabi sistemul digestiv si intestinul.

Pe de alta parte, in cazul in care se combinati cu sare roz din Himalaya, care contine 84 de minerale si cantitati mari de electroliti care sustin sanatatea celulara, intregul corp si sistemul nervos, vei primi un remediu natural.

In acest fel, veti crea o apa cu nivel ridicat de minerale, care va include mai mult oxigen si hidrogen pentru celule, cu un echilibru la nivelul pH-ului, care va alcaliniza in mod eficient, oxigena si hidrata organismul.

Mai mult decat atat, acesta va echilibra pH-ul sangelui si astfel regleaza nivelul pH-ului tuturor organelor din corp ca un modulator si un purtator.

De asemenea, acest amestec, va oxigena si echilibra plamanii si rinichii, si va asigura nivelul pH-ului echilibrat in intregul corp si mai mult oxigen.

Pentru o sanatate optima, nivelul pH-ului corpului trebuie sa fie la 7,35-7,45. Aceasta apa va asigura acest echilibru si va reglemena nivelul pH-ului in sange aproape la nivelurile optime.

Si anume, bicarbonatul de sodiu in apa are un pH de 8,2, in timp ce sarea de Himalaya chiar in jurul 6,50. Prin urmare, amestecul lor va fi magic, si este bogat in minerale si electroliti, care vor oferi beneficii suplimentare.

PH-ul va fi in jurul valorii de 7,35-7,5, astfel va oferi numeroase substante nutritive, mentine nivelul pH-ului echilibrat, furnizeaza oxigen si hidrogen si conduce la o stare optima de sanatate.

Acesta este modul in care sa-l pregatiti:

Ingrediente:

  • 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1/2 lingurita de sare din Himalaya
  • 1/2 pahar cu apa

Cel mai bine este de a alege bicarbonat de sodiu lipsit de aluminiu, deoarece bicarbonatul de sodiu conventional, folosit pentru coacere contine aluminiu. Acest lucru nu este confirmat, dar pentru cele mai bune efecte, asigurati-va ca va aflati in siguranta. Este ieftin, chiar daca acesta costa un pic mai mult.

Mai mult decat atat, apa de la robinet este toxica si igienizata, deci asigurati-va ca utilizati una purificata. In acest fel, veti evita fluorura, clorul, metalele grele, urme de farmaceutice si alti compusi nocivi. Puteti obtine, de asemenea, un sistem de filtrare a apei, distilata, purificata, ionizat sau osmoza inversa.

Mod de preparare:

Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati bicarbonat de sodiu si sare de Himalaya in apa si se amesteca un pic. Apoi, este gata pentru consum!

Puteti sa-l beti de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Aceasta bautura uimitoare oxigeneaza organismul, echilibraza nivelul pH-ului din sange si intregul corp, trateaza arsurile la stomac, intareste sistemul imunitar, trateaza ulcerul, ajuta in cazul diabetului zaharat, si previne diverse infectii, conditii cutanate, gripa, raceli, si mult mai mult.

Sursa:  healthywildandfree.com

(Visited 584 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!