Adaugati acest ingredient la orice bautura pentru a incepe sa slabiti de azi

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Daca sunteti supraponderal, pierderea in greutate va va aduce o serie de beneficii importante pentru sanatate.

Un regim cu diete drastice si exercitii fizice, care duc la pierderea rapida in greutate este putin probabil sa lucreze pentru mult timp, deoarece aceste tipuri de modificari ale stilului de viata nu pot fi mentinute. Odata ce ati oprit regimul, probabil va intoarceti la vechile obiceiuri si recastigati in greutate.

In schimb, daca alegeti o dieta potrivita si o activitate fizica regulata, si ajung o parte din rutina de zi cu zi, reusitele vor fi pozitive.

Adaugati acest ingredient la orice bautura pentru a incepe sa dati jos kilogramele

Uleiul de cocos este cea mai bun prienten de pe lume, atunci cand vreti sa slabiti. Mai multe tipuri de studii arata ca prin adaugarea de ulei de nuca de cocos in dieta, puteti slabi, mai ales din grasimea “periculoasa” grasime in cavitatea abdominala .

Prin urmare, adaugati ulei de nuca de cocos in dieta, cu scopul de ajuta sanatatea si, eventual, de a pierde in greutate.

Uleiul de cocos este bogat in trigliceride cu lant mediu (MCT), acizi grasi care sunt metabolizate in mod diferit decat majoritatea celorlalte grasimi, ceea ce duce la efecte benefice asupra metabolismului.

Multe studii arata ca MCT poate stimula metabolismul, cu 120 de calorii pe zi.

Adaugarea de uleiului de nuca de cocos in dieta va reduce apetitul si, probabil, va face sa mancati mai putin din alte alimente in schimb.

Acesta poate fi utilizat in cafea fierbinte sau ceai. Atunci cand sunt utilizati in bauturi reci, uleiul de nuca de cocos se combina, in special cu produse lactate, cum ar fi iaurtul. In functie de reteta, ele pot fi amestecate cu alte ingrediente, cum ar fi avocado, pentru a forma un amestec dulce.

Este important sa nu adaugati foarte mult ulei de nuca de cocos in dieta pentru a profita de beneficii. Consumati aproximativ 30 de grame pe zi, care este egala cu 2 linguri.

Incercati sa inlocuiti unele dintre grasimi de gatit cu ulei de nuca de cocos.

Referinte:

ncbi.nlm.nih.gov 

authoritynutrition.com

(Visited 406 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!