Aceasta planta va ajuta sa renuntati la fumat!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Nicotina este daunatoare si poate fi o cauza a multor boli. Fumatul este o problema majora si duce adesea la perturbarea sanatatii cauzand hipertensiune arteriala, cancer pulmonar, probleme cardiace, alte probleme respiratorii si multe alte boli.

Conform aprecieri Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), tabagismul este pe cale sa devina principala cauza a decesului. In prezent exista peste 1 miliard de fumatori in intreaga lume.

Stevia este o planta foarte sanatoasa, este dovedit ca ajuta la pierderea in greutate, scade tensiunea arteriala ridicata, vindeca inflamatia in gat, lupta cu oboseala etc. Rezultatele recente arata ca ajuta, de asemenea, sa “elimine”, nevoia de a aprinde o tigara.

Cercetarile efectuate in SUA au aratat rezultate ca planta este geniala si reduce nevoia la de a fuma tigari si consumul de alcool.

Acest lucru poate fi cultivat la domiciliu. Mai mult decat atat stevia este cunoscuta a fi un indulcitor natural si este un excelent substitut natural sanatos pentru zahar. Lectura suplimentara Xylitol sau stevie

Stevia poate fi consumata sub orice forma doriti – pulbere, suc sau ceai.

Prin urmare, daca fumatul sau alcoolul sunt o problema si simtiti ca este greu sa renuntati, incercati stevia si ajuta sa renunt la fumat sau alcool si si slabesti, in acelasi timp!

Stevia nu necesita conditii speciale, astfel sa puteti planta in propria curte.

Sursa: http://www.lifehealthandfood.com/

(Visited 610 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

4 comentarii la „Aceasta planta va ajuta sa renuntati la fumat!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!