5 cai de atac eficiente din plante pentru pancreatita

Citeste

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
Vizualizari 14

Pancreatita este o conditie care este asociata cu tumefierea a pancreasului, care este un organ vital prezent in corpul uman. Acest organ este responsabil pentru producerea de hormoni, glucagon, insulina si enzime, care joaca un rol important in asimilarea de produse alimentare.

Exista mai multe medicamente utilizate in tratarea pancreatitei, dar ele pot declansa adesea un numar de efecte secundare. Remediile din plante sunt extrem de benefice in tratarea pancreatitei, dar nu provoaca efecte secundare majore. Avand in vedere acestea, mai jos este o lista de remedii din plante pentru tratarea pancreatitei extrem de eficiente.

Remedii din plante pentru pancreatita

Musetel pentru pancreatita

ceai de musetel pancreatita

Musetelul este o planta care este considerata extrem de utila in tratarea pancreatitei. Aceasta planta este eficienta in tratarea indigestie asociate cu pancreatita. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta planta poseda uleiuri volatile, care prezinta proprietati anti-inflamatorii si linistitoare.

Aceasta planta este consumata mai ales sub forma de ceai, pentru tratarea pancreatitei. Ceaiul de musetel este preparat prin adaugarea de musetel uscat la doua cani de apa si fierberea a timp de 10 minute. Se lasa sa se raceasca si sa bea doua cani de ceai pe zi.

Struguri de Oregon pentru pancreatita

struguri de oregon pentru pancreatita

Struguri de Oregon este considerat eficient in tratarea pancreatitei. Radacina si tulpina acestei plante sunt folosite mai ales in preparatele pe baza de plante pentru tratarea bolilor respiratorii, infectii si afectiuni ale pielii. Aceasta planta prezinta proprietati antimicrobiene, anti-inflamatorii si antioxidante. Gustul amar posedat de aceasta planta este eficienta in stimularea pancreasului de a produce bila si a altor hormoni care controleaza nivelul de zahar din sange. Puteti consuma aceasta planta sub forma de ceai sau capsule.

Gheara pisicii pentru pancreatita

Gheara pisicii pentru pancreatita

Gheara pisicii este o planta care este utilizata in tratamentul pancreatitei. Acest lucru se datoreaza faptului ca gheara pisicii este un antioxidant puternic si are proprietati anti-inflamatorii.

Aceste proprietati medicinale ale ghearelor pisicii este un ajutor in cresterea imunitatii, precum si in reducerea inflamatie a pancreasului. In cele mai multe cazuri, radacina este utilizata in preparate medicinale pentru pancreatita. Aportul recomandat din acest extras este de 30-40 mg de doua ori pe zi.

Papadie pentru pancreatita

Ceai de papadie pentru pancreatita

Papadia este considerat un tratament efeicient pentru pancreatita. Acest lucru se datoreaza faptului ca acesta este un antioxidant puternic si are efecte anti-inflamatorii, datorita nivelului inalt de vitamina A. Pentru tratarea bolilor, radacina si frunzele acestei plante sunt cele mai utilizate.

Aceste proprietati medicinale ale papadiei sunt un un remediu puternic pentru tratarea simptomelor de pancreatita. Daca luati orice alte medicamente, cereti sfatul medicului de la medicul dumneavoastra cu privire la siguranta acestui tratament pe baza de plante.

Aloe vera pentru pancreatita

aloe vera pentru pancreatita

Cei mai multi oameni sunt familiarizati cu aloe vera, ca aceasta planta se aplica local pe piele pentru tratarea unui numar de boli ale pielii. Cu toate acestea, aloe vera este, de asemenea, luat in considerare fiind eficace in tratarea simptomelor, cum ar fi pancreatita. Acest lucru se datoreaza faptului ca aloe vera are proprietati anti-inflamatorii puternice, care ajuta la reducerea balonarii.

Aloe vera poate fi consumat sub forma de suc ​​pentru tratarea cazurilor de pancreatita. In cele mai multe cazuri, sucul de aloe vera nu produce efecte secundare majore atunci cand sunt consumate pe cale orala. Cu toate acestea, este recomandat sa cereti sfatul medicului inainte de a consuma suc de aloe vera pentru tratarea simptomelor de pancreatita.

Sursa: http://www.findhomeremedy.com/

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Psihic

Articole relevante