24 de caracteristici ale unui barbat alfa

 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Caracteristici ale unui barbat adevarat

Barbatul alfa, este un barbat adevarat, un razboinic, un tip stand-up.  El este un lider, ceilalti se uita la pentru motivatie, inspiratie, si de multe ori cu un indiciu de gelozie. El este barbatul pe care si-l doresc femeile, fara sa intre in centrul atentiei.

Iata 24 caracteristici care fac un barbat alfa. 

 

barbat alfa

 

 1. Barbatul alfa este persistent. Nu renunta niciodata. El e ultimul barbat care ramane in picioare.
 2. Barbatul alfa isi apara familia lui.
 3. Barbatul alfa este intr-o forma fizica de varf. El este puternic si atletic precum si estetic placut pentru sexul opus.
 4. Barbatul alfa este curajos.El nu este lipsit de teama, mai degraba, el accepta ca exista si se confrunta cu ea la fiecare ocazie.
 5. Barbatul alfa se poate distra. El are un simt al umorului si poate avea un grup de oameni agatati de fiecare cuvant al sau – el e un bun povestitor.
 6. Barbatul alfa are povesti. El a trait si traieste o viata unica. A facut greseli, dar el este capabil sa gaseasca umor in ele. A avut aventuri pe care toata lumea vrea sa le auda.
 7. Barbatul alfa poate sa rada de el insasi. Adesea aceasta caracteristica este trecuta cu vederea, insa este una necesara. Nu poti sa razi de un barbat alfa pentru ca si el va rade imrepuna cu tine. Nimeni nu poate rade de el mai bine decat o face el insasi.
 1. Barbatul alfa este umil. O parte din aceasta provine din capacitatea sa de a rade de el insusi.
 2. Barbatul alfa este invatat, educat. Acest grad nu este o conditie, ci o sete de cunoastere. El vrea sa invete, si el face acest lucru. Acesta il ajuta sa interfereze cu oameni din fiecare pozitie sociala si economica. El poate conversa inteligent cu un om de afaceri si predicator. 
 3. Brabatul alfa este un barbat de barbat. El este dur, de multe ori linistit, compus, dar poate glumi.
 4. Barbatul alfa cunoaste valoarea fiecarui cuvant, el nu vorbeste pur si simplu pentru asi auzi vocea. Cuvintele lui sunt alese cu grija. El respecta puterea lor. Fie ca e scris sau vorbit, el nu vorbeste sa auda, el vorbeste atunci cand are ceva de valoare spus.
 5. Barbatul alfa are un scop.Acest lucru poate fi o trasatura lui definitorie. In cazul in care multi umbla prin viata incercand sa gaseasca sinele lor, masculul alfa este prea ocupat pentru crearea sinelui. In fiecare zi, el face ceva pentru a-l aduce mai aproape de scopul sau.
 6. Barbatul alfa este un muncitor. El stie ca nimic nu se realizeaza fara munca grea si cu un scop bine definit.
 7. Barbatul alfa este un luptator nu un om care se ingrijoreaza. Intelege ca anumite lucruri nu tin de ce anumite poate face el si ca nu e in control. Face tot ce ii sta in putinta dar nu se ingrijoareaza de ce anume nu poate face. Nu se streaza pentru ziua de maine, e prea ocupat cu ziua de azi.
 8. Barbatul alfa nu alege o lupta. El nu este un bataus. El nu este un accidentat emotional, care cauta o lupta la fiecare colt.
 9. Barbatul alfa are stil. El se mandreste cu modul in care arata si oamenii il respect pentru asta. De asemenea, el stie cum sa se imbrace ca un barbat. Niciodata nu ai numi masculul alfa un metrosexual.
 10. Barbatul alfa stie cine este el, valorile lui guverneaza viata lui. El nu se abate de la aceste valori, de fapt, el se ridica in picioare pentru ei.
 11. Barbatul alfa stie cum sa trateze o femeie. El respecta femeile, de multe ori pentru ca el a avut cele mai multe femei. El este un cavaler.
  El isi ajuta femeia de cate ori are sansa. El o ajuta sa-si indeplineasca visele.
 12. Barbatul alfa este un om de valoare. “Incearca sa nu devina un om de succes, ci mai degraba ca sa devina un om de valoare.    alpha-male-traits-failureEinstein stia ca succesul este atins daca suntem valorosi pentru altii. Masculul alfa este un om de valoare si a valorilor. El face viata altora mai buna fiind o parte din el.
 13. Barbatul alfa ii ajuta pe altii, el este generos. El are scopul sau, dar el stie ca viata nu este doar despre realizari, ci despre lasarea unei mosteniri. Aceasta mostenire este modul de-ai ajuta pe altii sa-si realizeze visele lor.
 14. Barbatul alfa este un lider care este un exemplu. El nu spune oamenilor cum sa traiasca, ci traieste in asa fel sa fie un exemplu.
 15. Barbatii alfa de-a lungul istoriei, Ahile, William Wallace, iar Napoleon, au vazut o oportunitate acolo unde altii au vazut esec.  El vede esuarea ca o parte necesara a experientei, o piatra de temelie. Stiind acest lucru ii permite sa incerce lucruri pe care altii nu vor, ci lucreaza mai greu atunci cand altii renunta de obicei.
 16. Barbatul alfa este incapatanat. Cand el incepe ceva cu pasiune, nimeni nu-l poate opri sau trage inapoi de la scop.  El este de asemenea deschis la minte si dispus sa asculte alte puncte de vedere. El stie ca este incapatanat, asa ca invata de la oameni care sunt mai buni decat el.
 17. Barbatul alfa nu incearca sa fie un barbat alfa. El este interesat de viata. Fascinat de lumea din jurul lui, pentru a deveni cel mai bun om. Ii pasa cu adevarat de oameni. El lucreaza cu pasiune, din greu. El este excitat de viata, de oportunitatea pe care fiecare zi prezinta. El este autentic in fiecare aspect al sau. Fiecare dintre caracteristici sunt detinute de el in mod natural.

Sursa: http://chadhowsefitness.com/

(Visited 1.635 times, 1 visits today)

 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Related posts

Leave a Comment