Varza – Remediu naturist pentru ulcer la stomac!

Citeste

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
Vizualizari 0

Varza contine ingrediente naturale care actioneaza ca un medicament utilizate in tratamentul ulcerului. Faptul ca varza poate ajuta la tratarea ulcerului, a fost dovedit in anii 1950, in cercetarile Dr.Garrett Cheney, la Facultatea de Medicina de la Universitatea din Stafford.

El a aratat ca aproximativ 1,1 litri de suc de varza proaspata pe zi, ajuta la atenuarea durerii si tratarea ulcererului la stomac, care este de mai mare succes decat terapiile standard.

Unul dintre beneficiile verzei este ca asigura intarirea rezistentei mucoasei stomacului impotriva atacurilor acide. Varza contine compus gefarnate similar cu carbenoxolona, un remediu folosit in tratamentele pentru ulcere.

De fapt, acesti compusti stimuleaza celulele si formeaza o bariera subtire, avand in vedere rolul unui adapost, protejandu-le de atacurile acide. Indian Central Drug Research Institute a vindecat cobaii care suferau de ulcer numai prin utilizarea de sucului de varza.

In timpul tratamentului, imagini microscopice au aratat schimbari ample, dovedind ca sucul de varza accelereaza activitatea de mucusului care reconstruieste celulele deteriorate, ceea ce duce la procedura de recuperare completa.

Varza are proprietati antibiotice, de asemenea. Experimentele de laborator, au demonstrat ca varza distruge o serie de bacterii, inclusiv bacteriile Pylori, care este considerat a fi principala cauza pentru ulcer gastric.

Deci, se prepara sucul de varza sau o salata proaspata este o masa de pranz sanatoasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Psihic

Articole relevante