Ultima actualizare 2023-06-13 de admin
Acest remediu pe baza de plante combina proprietatile benefice ale usturoiului si vinului rosu, amestecul rezultat este capabil sa previna multe boli, sa purifice sangele, sa intareasca sistemul imunitar, sa elimine colesterolul rau, sa imbunatateasca activitatea sistemului cardiovascular, sa elimine excesul de sare din organism, creste rezistenta, da energie si lupta impotriva diferitelor infectii.
Usturoi si vin rosu – aceasta combinatie ucide orice raceala! Dar mai presus de toate, acest remediu are proprietati puternice impotriva cancerului.
Ingrediente
Iata ce ai nevoie:
12 catei de usturoi;
1/2 litru de vin rosu de buna calitate
Preparare
Curatati usturoiul si amestecati-l intr-un borcan de sticla cu jumatate de litru de vin. Va recomandam sa folositi usturoiul pe care bunicile il vand la piata, mai degraba decat cantitatile uriase de usturoi chinezesc vandut in supermarketuri. Usturoiul chinezesc contine o cantitate mai mare de arsenic si are proprietati terapeutice scazute.
In plus, puteti taia usturoiul in jumatate, in aceasta forma se va coace mai bine, iar efectul tincturii va fi mai puternic. Cu toate acestea, in aceasta forma, gustul tincturii va fi destul de specific.
Inchideti borcanele cu amestecul si pastrati timp de doua saptamani intr-un loc ferit de lumina soarelui. In acelasi timp, agitati-l de 2-3 ori pe zi.
In cele din urma, lichidul este filtrat si depozitat intr-un recipient opac.
Acest elixir poate fi facut de cel putin doua ori pe an. In decurs de o luna, se beau 2-3 lingurite pe zi.