Puneti gheata pe acest punct, si veti avea o schimbare completa in corpul dumneavoastra

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
  •  
  •  
  •  
  •  

Chinezii spun ca organismul intinereste si ca multe boli dispar, si veti fi sanatosi, veseli si plini de energie, daca puneti in mod regulat un cub de gheata intr-un loc specific pe gat.

feng Fu

Acest loc este situat intre tendoanele de la nivelul gatului, la ceafa. Acesta este punctul, care, in acupunctura chineza este numit Feng Fu sau refugiu de vant.

Trebuie sa va intindeti pe burta si puneti un cub de gheata pe punctul Feng Fu (orificiul din partea din spate a capului) si tineti-l timp de douazeci de minute. Cubul poate fi fixat cu un bandaj sau cu o esarfa.

Faceti acest lucru in mod regulat, dimineata si inainte de a merge la culcare, nu va puteti raci timp ce faci cu aceasta procedura nu este posibil.

La inceput, poate aparea un sentiment de rece, dar in 30 – 40 de secunde veti incepe sa va simtiti afluxul de caldura la punctul de actiune. In primele zile veti avea un sentiment de euforie ca urmare a eliberarii de endorfinelor in sange.

Datorita punerii regulate a cuburilor de gheata pe partea din spate a capului va imbunatati somnul, starea de spirit si vitalitate generala. De asemenea, imbunatateste functionarea tractului digestiv, elimina durerile de cap, durerea de dinti si durerile de articulatii.

Punerea cuburilor de gheata pe punctul de Feng Fu este un ajutor in bolile respiratorii, bolile cardiovasculare, bolile neurologice cu modificari degenerative ale coloanei vertebrale, gastro-intestinale acute si bolile cu transmitere sexuala, tulburarile ale glandei tiroide, artrita, hipertensiune arteriala si hipotensiune, astm bronsic, obezitate si malnutritie, celulita (in special in prevenirea si stadiul incipient), tulburarile ale ciclului menstrual si endocrin infertilitate, tulburarile psihoemotionale, stres, oboseala cronica, depresie, insomnie.

Masurile luate la punctul de Feng Fu nu tratezea, dar ofera un echilibru fiziologic, intinereste corpul si corpul da un impuls puternic pentru viata. Evitati aceasta metoda daca sunteti gravida, aveti un pacemaker, epilepsie sau schizofrenie.

In medicina chineza corpul arata ca un sistem energetic, astfel ca acupunctura si masajul poate afecta fluxul de energie si activitatea functionala a organelor.

(Visited 709 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
  •  
  •  
  •  
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!