Expertul sustine: Veti fi capabili sa vorbiti cu cei dragi dupa ce mor

Citeste

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
Vizualizari 3

O lume in care poti vorbi cu cei dragi dupa ce mor poate suna ca ceva dintr-un roman science-fiction.

Dr. Michio Kaku este cel mai mult cunoscut pentru expertiza sa in fizica teoretica, dar ultima sa carte, The Future of the Mind, ia o privire la modul in care progresele rapide ar putea aduce schimbari uriase in modul in care intelegem si folosim creierul nostru ( dailymail.co.uk ).

Veti fi capabili sa vorbiti cu cei dragi dupa ce mor

Dr. Kaku sustine ca, in curand, vom fi capabili sa putem vorbi cu cei dragi, chiar si dupa ce mor, prin mentinerea lor in viata prin realitate virtuala.

El spune ca tehnologia va fi disponibila pentru oameni pentru a descarca personalitatea lor la computer pentru a crea un avatar de ei insisi inainte de a muri.

Teoria este avatarul va include amintiri si personalitatea acelei persoane, si prin intermediul unor oameni de inteligenta artificiala vor fi in masura sa continue sa comunice asa cum s-ar fi facut in viata reala.

dr kaku

Avatarul va fi activat dupa ce o persoana a murit si ar include o perceptie vizuala a persoanei care ar fi in masura sa vorbeasca cu rude, care sunt inca in viata ( express.co.uk ).

Dr. Kaku a spus: “Imaginati-va posibilitatea de a vorbi cu persoana iubita dupa ce au murit, in cazul in care personalitatea lor a fost descarcata de pe calculator ca avatar. Sa fiti capabili sa comunicati cu ei, ca si in cazul in care ar fi prezenti. Ca su cum ar fi nemuritori. “

“Pe termen scurt, vom fi in masura sa ne conectam mintea la calculatoare, astfel incat vom putea controla exoschletul”, a spus el.

“Vom fi capabili de a realiza forme primitive de telepatie, vom inregistra in cele din urma amintiri, iar apoi pacientii cu Alzheimer vor fi in masura sa apese un buton si sa-si recapete amintirile” (dailymail.co.uk ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Psihic

Articole relevante