5 antibiotice puternice, care nu necesita prescriptie medicala

Citeste

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
Vizualizari 6

In spitale, antibioticele au devenit una dintre cele mai frecvent “medicamente” prescrise in ziua de azi. Ca rezultat oamenii au distrus sistemele lor digestive, si in mod ironic, au redus imunitatea naturala la toate tipurile de infectii. Scapati de infectii fara distrugerea digestiei, cu aceste cinci antibiotice naturale puternice.

In acest articol

Usturoi

Usturoiul a fost folosit ca medicament de culturile din intreaga lume de mii de ani. De fapt, a fost folosit in anii 1700 pentru a indeparta ciuma.

Usturoiul are antibiotic puternic, antiviral, antifungic, si proprietati antimicrobiene si este capabil de a ajuta la protejarea si facilitarea indepartarea bacteriilor neprietenoase. De asemenea, este plin cu antioxidanti naturali care distrug radicalii liberi, care sprijina, de asemenea un sistem imunitar puternic.

Ingredientul activ din usturoi, alicina, este componenta cheie in uciderea si apararea impotriva bacteriilor daunatoare. Manancati crud, intr-un ceai cald, sau in alimente usor fierte.

Argintul coloidal

Argintul Coloidal a fost cunoscut ca un antibiotic eficient de secole. La inceputul anilor 1900, Alfred Searle, fondator al companiei farmaceutice Searle, a descoperit ca ar putea ucide agentii patogeni.

Searle a declarat ca aplicarea Argintul coloidal la subiecti umani a fost facut intr-un numar mare de cazuri cu rezultate uimitoare. Avantajul principal a fost ca a fost rapid fatal pentru microbi fara actiune toxica pe gazda.

Cercetarile recente au aratat, de asemenea, ca argintul coloidal distruge microbii rezistenti la antibiotice, cum ar fi MRSA, gripa aviara si SARS.

Ulei de oregano

Ulei de oregano are grija de bacterii patogene, fara a perturba bacterii benefice. De asemenea, este antiviral si antifungic care face o combinatie puternica de trei in unu.

Ingredientul cheie antimicrobian in uleiul de oregano este carvacrol. Trebuie sa va asigurati ca uleiul de oregano are cel putin 70% in continut carvacrol, pentru a fi eficient.

Echinacea

Echinacea a fost utilizat pentru a trata o mare varietate de infectii timp de sute de ani. In mod traditional, a fost utilizat pentru a trata ranile deschise, difteria, septicemie, si alte boli asociate bacteriene.

Astazi, aceasta planta puternica este folosita mai ales pentru raceli si gripa, datorita capacitatii sale de a distruge cele mai periculoase forme de bacterii, cum ar fi Staphylococcus aureus, care provoaca MRSA mortal.

Miere manuka

Poate ca cel mai gustos antibiotic sub forma de miere manuka. Acesta poate ucide o gama larga de agenti patogeni, inclusiv MRSA si bacterii.

Acest lucru nu este cu siguranta o lista exhaustiva de antibiotice naturale, dar un start bun pentru o farmacie naturala. De asemenea luati in considerare, extract de frunze de maslin, cuisoare, turmeric, si chiar lamai pentru a completa arsenalul dvs. de antibiotice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Psihic

Articole relevante