5 motive pentru care femeile isi inseala partenerii

Citeste

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
Vizualizari 7

In lumea de astazi, infidelitatea barbatilor este mult mai acceptata, poate parea mai des inatalnita, dar nu avem o explicatie clara de ce femeile isi inseala sotul sau partenerul.
Potrivit expertilor, sunt cateva motive principale pentru care femeile devin infidele. Iata cele mai comune argumente.

Femeia se simte neglijata, subestimata intr-o relatie

Daca femeia se simte o bona, un consultant financiar sau o femeie de serviu si nu o sotie, partener sau prietena intr-o relatie de cuplu, devine cu mult mai receptiva la stimulii din exterior si la atentie din partea sexului puternic. Daca toate acestea pot fi suficient de atractive pentru ea, poate opta pentru inselarea partenerului.

Cazul in care femeia doreste intimitate

Pot fi seduse acele femei (si barbati) care in relatie nu primesc destula intimidate. Intr-o relatie toata lumea are nevoie de un sarut, o imbratisare, de sex sau de o comunicare buna.

Daca femeia se plictiseste sau se simte singura intr-o relatie

Acele femei care petrec mult timp acasa, pentru ca au copii mici sau copii sunt mai mari si necesita mai putina ingrijire, pot simti ca vietile lor sunt blocate. Si acele femei se pot simti singure, ale caror sot sau partener sunt plecati in strainatate sa lucreze sau datorita jobului calatoresc mult. din acest motiv ei petrec putin timp acasa cu sotiile. Un sot intelegator, grijului, poate sa umple cu usurinta sufletul unei femei.

Cand o femeie nu se simte suficient de iubita sau onorata intr-o relatie

Femeile care sunt intr-o relatie de lunga durata, pot avea asteptari irealiste de la parteneri. Ele pot simti ca partenerii lor nu le iubesc suficient deaorece ei nu-si arata semtimentele asa cu ele isi doresc. De multe ori, de fapt nejustificat, simt ca iubitii lor nu-i apreciaza destul de tare. In aceste cazuri se poate intampla cu usurinta sa cada in bratele unui alt barbat.

Cand in fundal sunt disfunctii sexuale

Este posibil, ca femeia in copilarie a fost hartuita sexual si aceste amintiri au fost reprimate, iar ca adult pot aparea o varietate probleme ce se poate manifesta prin dependenta. Traumele din copilarie o pot arunca din bratele unui barbat la altul, femeia nesimsintindu-se in siguranta sau dependenta de sex o impinge spre cautarea de noi parteneri.

Sursa: My Online College Course

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Psihic

Articole relevante