Prezenta acestei plante in casa dvs. atrage banii ca un magnet

Citeste

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!
Vizualizari 10

Crassula ovata, este cunoscut in mod obisnuit sub denumirea arbore de iad sau planta banilor. Este o planta cu frunze carnoase cu flori mici roz. Este originara din Africa de Sud, si este o planta uzuala la nivel mondial.

“Legenda a inceput in Taiwan, cu un fermier batran care a muncit din greu toata viata lui si niciodata nu a prosperat. El a trait intr-o vale mica si era foarte superstitios. Intr-o zi, el a mers la camp ca de obicei, si a vazut o planta mica, neobisnuita. El sa gandit la el insusi, “nu am vazut niciodata aceasta planta inainte de … ah, poate ca Dumnezeu a auzit rugaciunea mea si mi-a dat o sansa de a fi bogat!” Apoi, el a luat planta acasa si a inceput sa cerceteze si sa studieze despre aceasta planta frumoasa.

Aceasta planta are frunze frumoase suculenta verzi vibrante simbolice de crestere si de reinnoire, simbolizand bogatia si prosperitatea. Este un cadou traditional pentru intreprinderi si multi proprietari de afaceri.

In conformitate cu principiile Feng Shui, aceasta planta atrage norocul. Radiaza energie buna, care afecteaza in mod pozitiv toate domeniile vietii, in special in domeniul afacerilor.

Energia plantelor de bani Feng Shui provine din energii bine inradacinate si vibrante vazute prin crestere noua.

Arborerele iad ar trebui sa produca vibratii pozitive care va aduce prosperitate proprietarului casei sau afacerii.

Este considerat ca un simbol al norucului in China, astfel incat acesta este un cadou perfect intr-o casa noua pentru a aduce prosperitate, noroc si bogatie.

Daca doriti ca sa felicitati pe cineva pentru o noua afacere sau casatorie, Crassula este o alegere minunata.

Sursa: http://www.lifehealthandfood.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Psihic

Articole relevante