Cel mai bun tratament pentru sprancene perfecte

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Sprancenele groase au fost intotdeauna populare, dar in ultimul timp se pare ca toata lumea vrea sa le aiba, astfel; tot mai multe femei apeleaza la diferite metode pentru a le da forma dorita, prin tragere sau tatuare (deoarece ei nu pot faca sa creasca in mod natural).

Faptul ca sprancenele bine conturate si groase dau un aspect tineresc nu este o surpriza, iar faptul ca sprancenele subtiri dau un aspect imbatranit nu este o surpriza, de asemenea. Sprancenele prin modelare excesiva se pot subtiana, cum ar fi epilarea cu ceara.

Uneori, sprancenele subtiri sunt rezultatul imbatranirii, deficitului de nutrienti, slaba utilizare a produselor cosmetice, sau rezultatul unor afectiuni medicale , cum ar fi hipotiroidismul sau eczeme. Alti factori responsabili pentru pierderea parului (inclusiv sprancene subtiere) sunt tratamente medicale (chimioterapie, radioterapie).

Vreti sa obtineti sprancenele dorite folosind remedii naturale? Aflati ce ingrediente aveti nevoie pentru a obtine sprancene mai groase!

Reteta este foarte simpla. Aveti nevoie de :

– 10 ml de ulei de ricin

– 10 ml de ulei de masline

– 20 ml de suc de ceapa

– 20 ml de suc de portocale

Se amesteca toate 4 ingredientele intr-un bol, iar remediul este gata. Se depoziteaza amestecul in frigider. Aplicati amestecul direct la baza sprancenelor si lasati-l sa actioneze peste noapte. Se repeta zilnic timp de 30 de zile.

Sursa: http://101beautytips.org/

(Visited 972 times, 1 visits today)

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Lasă un răspuns

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Don`t copy text!