Consumati piure de conopida de 3 ori pe saptamana si veti pierde din greutate

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Din cauza abundentei de potasiu, fibre, vitamine si minerale, conopida este un aliment important care lupta impotriva grasimilor.

Este ideal pentru persoanele care doresc sa slabeasca, fiind un aliment cu putine calorii, bogat in fibre nedigerabile alimentare, vitamine, potasiu si alte minerale necesare pentru o dieta echilibrata. Conopida este un aliment excelent pentru cei care au cateva kilogramele in plus si pentru cei care sunt obezi.

Conopida fiarta ofera o senzatie de satietate pentru o perioada lunga de timp, avand efecte detoxifiante puternice. De aceea, este recomandat in diete.

Conopida pastreaza vitaminele si alte substante dupa fierbere care au efecte terapeutice.

conopida-slabeste

Piure de conopida dietetica

Pireul de conopida este scazut in calorii; nu contine grasimi sau colesterol, si este bogat in fibre. Este recomandat pentru persoanele care sunt predispuse la diabet si pentru cei care doresc sa scape de kilogramele in plus, intr-un mod sanatos si sigur.

Informatii nutritionale: 107 calorii, 3 mg de colesterol, 10 g de carbohidrati, 5 g de proteine, 4g de fibre, 339mg de sodiu si potasiu 288mg. Pentru a pregati piureul, aveti nevoie de urmatoarele:

Ingrediente:

  • O conopida medie
  • 4 catei de usturoi
  • 2-3 cuburi de unt nesarat
  • 80 ml de lapte de soia
  • 4 lingurite de ulei de masline extra virgin
  • Sare si piper
  • Ierburi aromatice

piure-de-conopida

Preparare

Se fierbe conopida cu usturoi timp de 15 – 20 minute.

Daca nu aveti acest tip de dispozite, se taie conopida sau dati pe razatoare. Se lasa la fiert intr-o cratita din otel inoxidabil sau o cratita cu email intact, la o flacara mare, cu usturoiul. Dupa ce compozitia este fiarta, se lasa sa se raceasca un pic, apoi puneti ingredientele intr-un blender. Se adauga untul, laptele de soia, doua lingurite de ulei de masline sare si piper. Se amesteca pana cand se obtine o compozitie cremoasa si omogena, apoi se transfera intr-un castron si se adauga doua lingurite de ulei de masline si cateva lingurite de ierburi aromatice. Serviti piureul de conopida in timp ce este cald. O portie din acest piure contine 150% din doza zilnica necesara de vitamina C si 22% din doza zilnica necesara de acid folic. Pentru efecte vizibile, consumati cel putin de trei ori pe saptamana. De asemenea, trebuie sa aveti o dieta echilibrata.

(Visited 308 times, 1 visits today)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Related posts

Leave a Comment