Te trezesti in fiecare noapte la acelasi ora? Iata ce inseamna

Corpul este un mecanism remarcabil. In timpul somnului au loc numeroase reactii chimice si modificari, si multe sunt asociate cu lucruri pe care le facem in timpul zilei.

insomnia

Daca va treziti noaptea, in acelasi timp, sau daca nu puteti adormi, descoperiti motivul real si ce transmite corpul.

Daca va treziti intre 11 seara si 1 noaptea

Acest timp este conectat cu vezica biliara. Organismul descompune grasimea in timpul zilei pe care-l introduceti in organism. Trezindu-va in acest moment inseamna ca mancati alimente prea grele si grase, si este timpul pentru a schimba obiceiurile alimentare.

De asemenea, trezirea la acest moment poate insemna ca, aveti emotii negative, cum ar fi amaraciune, manie sau sentimente de autovinovatie. Greselile proprii sau ale altcuiva va tin treaz.

 

Daca va treziti intre 1 noaptea si 3 noaptea

In acest moment, corpul reimprospateaza ficatul, adica curata organismul Trezirea la ora asta ar putea insemna ca ficatul este suprasolicitat si sa intensificat activitatea. Aceste alerte din organism spun ca trebuie sa va schimbati dieta si sa reduceti consumul de alcool.

De asemenea, trezirea la acest moment este legat de emotiile negative furie si vinovatie, care este motivul pentru care va puteti relaxa mai greu.

Daca va treziti intre 3 dimineata si 5 dimineata

Aceasta interval de ore este asociat cu activitatea pulmonara care colecteaza oxigen. Daca va treziti intre trei si cinci dimineata, acesta poate fi un semn ca plamanii sunt supraincarcati cu aer poluat sau vicii, cum ar fi tigari, dar, de asemenea, produse alimentare grele.

De asemenea, trezirea la acest moment este legat de emotii, cum ar fi tristete si regret sau poate insemna ca s-a intamplat ceva negativ si deprimant.

 

Daca te trezesti intre 5 dimineata si 7 dimineata

Aceasta interval de ore asociat cu intestinul mare, care apoi se curata si se restabileste. Acest proces este foarte important pentru intregul corp, iar trezirea la acest moment poate insemna ca organismul este deshidratat si ca este lipsit de apa.

In ceea ce priveste emotiile, trezirea intre ora 05-07, dimineata este asociat cu sentimente de nerabdare, lipsuri si incertitudini. De asemenea, acest lucru poate insemna ca ti-e dor de viata, vrei schimbari si investitii in sine.

 

Sursa: http://www.finelivingadvice.com/

(Visited 58 times, 1 visits today)
Similar posts
  • Acest lucru se intampla cu corpul tau... Somnul suficient este vital pentru functionarea corecta a corpului. Organismul are o capacitate unica de a se regenera si de auto-vindeca, dintre care cele mai multe se intampla in timpul somnului. Deficitul de somn poate duce la o serie de probleme de sanatate, iar acest lucru se intampla cu corpul tau daca dormi timp de 5 ore [...]
  • Nu uitati! Dormiti intotdeauna pe par... Majoritatea oamenilor nu sunt constienti de faptul ca pozitia in care dorm poate afecta in mod semnificativ sistemul digestiv. Prima dovada a acestei afirmatii dateaza din antichitate, cand calugarii se intindeau dupa fiecare masa, pentru a ajuta la digestie. Acest lucru este confirmat de medicina ayurvedica, cea mai veche medicina orientala, care sfatuieste sa doarmiti [...]
  • Remediu magic pentru somn: o cana din... Somnul bun este esential pentru buna functionare a intregului corp, deoarece acesta afecteaza toate activitatile din timpul zilei. Prin urmare, trebuie sa gasiti o modalitate de a rezolva problemele de somn si de a dormi timp de 6-8 ore in fiecare noapte. Astazi, vom prezenta un amestec natural fantastic, care va ajuta sa luptati cu [...]
  • Care este cauza insomniei Cauzele insomniei Cei mai multi oameni s-au confruntat cu probleme de somn, la un moment sau altul, dar ceea ce cauzeaza insomnia este foarte individual. Exista de fapt doua forme diferite de insomnie si anume: secundara si primara. Ambele sunt caracterizate prin incapacitatea de a putea dormi. Exista doua categorii principale de riscuri care pot [...]

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia-ți doza zilnică de sănătate

Arhive