Low Carb Pizza

Cu mici exceptii cred ca tuturor le place pizza.  Din pacate nu toata lumea o poate manca datorita continutului de carbohidrati din blat.

Mai jos gasiti o varianta de pizza dietetica, cu blat din conopida. Mie mi-a placut foarte mult si m-a tinut satula mult timp.

 

Incrediente:

Pentru blat:

1 conopida medie

5 linguri de cascaval

3 ou

sare, piper, oregano

Pentru topping:

3-4 linguri sos de rosii

100 grame fasii de prosciutto sau speck

Rucola

Branza cu mucegai

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200 grade, apoi ne apucam de cursta.

Conopida se desface in bucatele, dupa care se marunteste in robotul de bucatarie pana primeste o textura de orez.

conopida

 

Adaugati la conopida cascavalul, cele 3 oua si condimentele dupa care-l amestecati.

Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Aplatizati compozitia pe hartia de copt la o grosime de 3-4 mm.

Se introduce blatul in cuptor pentru aproximativ 30 de minute (depinde de grosimea blatului).

Crusta trebuie sa fie ferma cand o scoateti din cuptor.

SONY DSC

Crusta

 

Peste crusta intindeti sosul de rosii si sfaramitati branza cu mucegai.

Introduceti blatul inapoi in cuptor pentru 5 minute.

Dupa ce ati scos blatul, asezati deasupra feliile de prosciutto crudo sau speck si rucola.

Sfaramitati deasupra branza cu mucegai.

IMG_4247

IMG_4249

Serviti fara remuscari, este foarte buna!

 

 

(Visited 70 times, 1 visits today)

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia-ți doza zilnică de sănătate

Cele mai recente articole