Aflati cum intoleranta la glucoza, gluten, lactoza si alcool se vede pe fata noastra

Fata noastra este oglinda sanatatii si a alimentatiei noastre. Alimentele nesanatoase si intoleranta anumitor produse determina aparitia unor probleme ale pielii, mai ales pe fata.

Nigma Taib este un medic care prezinta acest info-grafic, care dezvaluie consecintele si forma celor patru tipuri de oameni, in functie de ceea ce mananca si de intolerant pe care o au.

alcool

1. Alcool

Simptomele tipice la oamenii care nu tolereaza alcoolul sau il consuma in cantitati mari sunt: ​​ridurile pronuntate intre sprancene, pori dilatati, pielea deshidratata, obrajii rosii si linii puternice sub nas.

gluten

2. Gluten

Simptomele tipice la oameni care au intoleranta la gluten sunt: ​​obrajii umflati si rosii, acnee si pigmentare pe barbie. Se presupune ca 15% din oameni sunt sensibili la gluten, si cea mai frecventa cauza de umflarea fetei sunt procesele inflamatorii din organism.

lapte

3. Lactoza

Simptomele tipice in cazul intolerantei la lactoza sunt pleoape umflate, poate intreaga zona de sub ochi, de asemenea cearcane pronuntate. Cosuri pot aparea de multe ori in zona barbiei. Daca aveti aceste simptome, inseamna ca aveti intoleranta la lactoza sau la hormonii din produsele lactate.

Sugar

4.  Glucoza

La persoanele care sunt sensibile la glucoza, ridurile apar de obicei pe frunte. Zona de sub ochi este umflata iar pielea este uscata. Zaharul contine molecule care se leaga la colagenul din piele si, prin urmare, pielea isi pierde elasticitatea.

Sursa: http://www.yourstylishlife.com/

(Visited 136 times, 1 visits today)

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia-ți doza zilnică de sănătate

Arhive