Aceasta bautura combate obezitatea, diabetul si hipertensiunea arteriala

Timp de secole, in culturi din intreaga lume, detoxifierea se facea pe cale de odihna, prin curatare si hranirea corpului din interior spre exterior.

Eliminarea toxinelor, va poate ajuta sa va protejati de boli si de a reinnoi capacitatea de a mentine o sanatate optima.

obezitate

Acesta bautura lupta cu obezitatea si diabetul, reduce tensiunea arteriala si imbunatateste digestia

 

Ingrediente:

  • 2 linguri de suc proaspat de lamaie
  • 2 linguri de otet de mere
  • 1 lingura de miere
  • 1 lingura de scortisoara
  • 1 cana cu apa

Dimineata, inainte de micul dejun, se amesteca toate ingredientele intr-un blender, iar apoi se consuma bautura imediat. Rezultatul va fi pur si simplu incredibil.

Numai ingrediente naturale pot promova o functie fiziologica sanatoasa si, prin urmare, fericit. Daca opriti stimulatoarele corpului exista o buna sansa ca urmatoarele sa fir rezultatul:

  • o pierdere imediata de energie
  • simptome emotionale, cum ar fi dureri de cap si depresie.

Sucul de lamaie – ajuta la eliminarea toxinelor din intestine si are anumite calitati de curatare care ajuta tractul digestiv. Sucul de lamaie poate ajuta la cresterea nivelului de nutrienti in colon.

Otetul de mere – otet de mere brut, nefiltrat, este un remediu popular pentru a reduce excesul de greutate. Desi beneficiile reale de pierdere in greutate de ea sunt inca necunoscute, cercetarile preliminare au aratat ca aceasta poate ajuta la protejarea impotriva obezitatii. Aceasta ajuta la descopunerea grasimii si, prin urmare, previne acumularea de grasime in corp.

Mierea de albine – Un studiu publicat in numarul din ianuarie 2011 al “Letters in Drug Design & Discovery”, spune ca mierea de albine a avut un efect protector impotriva tensiunii arteriale crescute la sobolani hraniti in exces de calorii.

Un alt studiu, prezentat intr-o editie din 2011 „International Journal of Molecular Sciences,” mierea a redus tensiunea arteriala sistolica la sobolani care au dezvoltat hipertensiune spontana.

Scortisoara – Intr-un studiu, voluntarii au mancat de la 1 pana la 6 grame de scortisoara timp de 40 de zile. (Un gram de scortisoara este aproximativ o jumatate de lingurita.) Cercetatorii au descoperit ca scortisoara a scazut colesterol cu aproximativ 18% si nivelurile de zahar din sange cu 24%.

Nota: Acest continut reflecta informatii de la diverse persoane fizice si organizatii si pot oferi alternative de puncte sau de vedere opuse.

Sursa:  http://www.lifehealthandfood.com/

(Visited 58 times, 1 visits today)
Similar posts
  • Uleiul de masline reduce riscul de ca... Uleiul de masline are un loc important in dieta mediteraneana, iar aspectul principal al acestui regim alimentar include un consum ridicat de ulei de masline. Conform unor studii, uleiul de masline reduce riscul de boli cardiace coronariene datorita nivelului foarte ridicat de grasimi mononesaturate si acidului oleic.     Exista, de asemenea, dovezi ca antioxidantii [...]
  • Citrulina: Ce este, unde se poate gas... Citrulina castiga tot mai mare popularitate ca supliment pentru sanatate si performanta in exercitii fizice.   Este produsa in mod natural in organism si se gasete in produsele alimentare, dar luand suplimente creste nivelul de citrulina in organism peste nivelurile tipice.   In timp ce unii oameni sunt convinsi de eficacitatea ei pentru sanatate si [...]

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia-ți doza zilnică de sănătate

Cele mai recente articole